Wij wilden graag de onderlinge samenwerking verbeteren

Wij hebben een heel groot bedrijf en wij hebben verschillende afdelingen die allemaal aan verschillende projecten werken. Alhoewel het werk per afdeling heel verschillend is, is het wel zo dat wij aan het eind van de rit al het geleverde werk moeten opleveren als een product. Dat vraagt heel veel afstemming en het is niet altijd eenvoudig om dit te bewerkstellingen. Vandaar dat wij vorig jaar besloten hebben dat wij ons wilden gaan richten op alles wat de samenwerking verbeteren kon. Wij wilden de samenwerking verbeteren omdat wij graag onze productie omhoog wilden schroeven. Dit betekende dat wij hebben gekeken hoe wij de samenwerking verbeteren konden. Wij hadden namelijk het idee dat wanneer wij de samenwerking verbeteren zouden, de onderlinge communicatie ook veel beter zou gaan verlopen en dat de mensen die voor ons werken, ook met meer plezier hun werk zouden kunnen doen omdat er bijna geen miscommunicaties meer zouden zijn die heel veel tijd zouden kosten. Vandaar dat wij graag met een professional de samenwerking verbeteren wilden. Wij zijn even op het internet op zoek gegaan naar mogelijkheden om te kijken hoe wij dit konden bewerkstelligen. Wij kwamen toen al heel snel op de site terecht van Firijn. Deze site bood ons heel veel informatie. De mensen achter deze site zijn namelijk gespecialiseerd in samenwerking verbeteren. Als je op hun site kijkt, zul je zien dat deze mensen heel veel ervaring hebben in hun werk. Dat is heel prettig want op die manier hebben zij ook alles al een keer voorbij zien komen dus kunnen zij uit een oneindige bron ervaring putten. Genoeg reden dus om een keer met deze mensen in gesprek te gaan om te horen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Het was voor ons dan ook prettig om te merken dat zij al op heel korte termijn met ons bedrijf aan de slag konden gaan.

Dankzij deze specialisten konden wij de samenwerking verbeteren binnen ons bedrijf

Het is voor een bedrijf heel belangrijk dat de verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering goed met elkaar kunnen communiceren. Wij hadden hier vroeger een heel duidelijk beleid voor, maar tegenwoordig is het steeds moeilijker om dit alles in goede banen te leiden omdat wij veel met uitzendkrachten werken. Vandaar dat wij graag wilden weten hoe wij het samenwerking verbeteren konden binnen ons bedrijf ondanks dat wij veel wisselende krachten hadden. De mensen van Firijn.nl zijn ook psycholoog waardoor zij dus niet alleen veel praktische kennis hebben over bedrijfsstructuren, maar ook heel veel van het menselijk functioneren weten. Dat is een combinatie waar je goud mee in handen hebt en wij waren dan ook blij dat wij deze mensen in de arm konden nemen. Wi hebben hen uitgenodigd om naar ons bedrijf te komen en zij zijn meteen gaan kijken hoe wij ons bedrijf konden aanpakken. Wij gingen toen aan de hand van hun opdrachten en commentaar, de samenwerking verbeteren binnen ons bedrijf. Wij vonden het een heel prettige ervaring om met deze mensen te mogen werken en het resultaat mocht er dan ook naar zijn.

Wij zijn deze mensen zeer dankbaar

Inmiddels hebben wij het traject alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat wij heel blij zijn dat wij Firijn.nl hebben ingeschakeld. Wij merken nu namelijk dat:

  • de afdelingen binnen ons bedrijf veel beter communiceren
  • wij veel meer gedaan krijgen in een kortere tijd
  • wij onze productie omhoog konden gooien

Meer weten over dit bedrijf? Kijk even op Firijn.nl. Hier leest u alles over de mogelijkheden die er geboden worden bij dit bedrijf.