Waterkoeler voor gezond personeel

Als werkgever wil jij natuurlijk graag dat jouw personeel zo gezond mogelijk is, het plaatsen van een waterkoeler op de werkvloer kan hieraan bijdragen! Iedereen weet dat een glaasje water het lekkerst is als het goed koel is, maar vaak is ons leidingwater toch wat lauw. Wil je een glaasje drinken, dan zul je dus eerst de kraan een tijd open moeten zetten. Natuurlijk zonde dat er dan een aantal liter zo door het afvoerputje verdwijnt. Dit belemmert mensen dan al snel in het pakken van een watertje. Met een waterkoeler heb je van dit probleem niet langer last, dan heb je altijd heerlijk koel water bij de hand! Het is gebleken dat mensen hier snel voor kiezen als ze deze mogelijkheid hebben, ze laten dan al snel het koffieapparaat en de frisdrankautomaat voor wat het is en kiezen liever voor een glas van dit heldere vocht. Dat heeft als grote voordeel dat mensen op deze manier veel minder suikers binnen krijgen. In frisdrank zit dit immers sowieso al heel veel en veel mensen drinken hun thee of koffie ook met een paar klontjes. Voor de gezondheid is een waterkoeler dus echt een goed idee!

Waterkoeler biedt meer voordelen

Maar een betere gezondheid is niet het enige voordeel dat je haalt uit het plaatsen van een waterkoeler, het levert je ook productiever personeel op. Mensen drinken op deze manier meer en wie goed gehydrateerd is, is frisser van geest. Mensen zijn dan helderder, kunnen beter nadenken en zijn daardoor ook productiever. Dat levert jou natuurlijk zeker wat op, namelijk dat er beter werk geleverd wordt! Maar niet alleen op die manier levert het jou als werkgever iets op, het heeft voor jou ook een financieel voordeel. Het gebruik van een waterkoeler is echt een flink stuk goedkoper dan wanneer mensen steeds koffie, thee of frisdrank drinken. Ook financieel gezien is het dus zeker interessant om hiervoor te kiezen! Daar komt nog bij dat je er jouw werknemers ook echt een plezier mee doet, ze zijn dan veel minder tijd kwijt aan het inschenken van een fris glas water. Alle voordelen nog even op een rijtje:

  • minder waterverspilling, omdat er niet eerst een kraan een tijd open hoeft te staan voordat je koel water hebt
  • gezonder dan koffie, thee of frisdrank
  • mensen werken geconcentreerder en zijn productiever
  • de kosten liggen lager dan bij andere dranken
  • het is een grote service naar jouw medewerkers toe

Met andere woorden, een waterkoeler brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee!

Huur of koop

Heb jij interesse in een waterkoeler, dan ben je bij Aqua & Beans aan het juiste adres. Bij hen heb je de keus uit verschillende varianten van dit apparaat, zodat er altijd wel een versie bij hen te krijgen is die aansluit bij jouw situatie. Het fijne van dit bedrijf is dat zij zowel huur- als koopmogelijkheden bieden. Je kunt bij een huurcontract bovendien ook voor all in kiezen. Dat houdt in dat je voor een vast bedrag per maand niet alleen gebruik kunt maken van een goede waterkoeler, maar dat ook hun service en het water hierbij in zitten. Zo weet je dus exact hoeveel kosten je per maand hebt en dat is ook erg prettig. Wil je meer weten over de mogelijkheden op dit gebied, dan moet je eens een kijkje nemen op hun website aqua-beans.nl. Hier kun je de verschillende koop- en huurmogelijkheden bekijken, net als een overzicht van de verschillende apparaten die zij bieden. Een waterkoeler levert echt voordelen op, dus het is zeker de moeite waard om hier eens over na te denken!