Waarom wij zijn gaan investeren in airhockey

Wij hebben bij ons in het dorp een aantal jaar geleden een gebouw laten bouwen om meer vermaak aan de jeugd te kunnen bieden. Wij wonen namelijk in een afgelegen gebied en wij merkten dat steeds meer jongeren in de criminaliteit terechtkwamen omdat zij in het dorp niets te doen hadden. Sommige jongeren richtten zich daarom op het vernielen van bijvoorbeeld bushokjes, anderen gingen drugs dealen. Dat was natuurlijk niet wat wij de volgende generatie toewensten en vandaar dat wij als dorpsbelang de hoofden bijeen gestoken hebben om de jongeren een plek te bieden waar zij terecht konden. Wij hebben toen een gebouw laten bouwen en deze is afgelopen jaar feestelijk geopend. Wij wilden dat dit een plek zou worden waar voor iedereen wat te doen zou zijn. Zo hebben wij geïnvesteerd in diverse leuke spelletjes. Een van de spelletjes die wij gekocht hebben is airhockey. Wij wilden namelijk geen voetbaltafel kopen omdat je deze vandaag overal wel kunt vinden. Wij wilden daarom origineel uit de hoek komen en wij hebben daarom voor airhockey gekozen. Dit spel is onder de jongeren heel erg geliefd en wij hebben daarom ook nog geen seconde spijt gehad van het feit dat wij airhockey hebben gekozen. Het was echter niet eenvoudig om een goede airhockey te vinden voor ons gebouw. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij een goede tafel zouden kopen. Je kunt in iedere speelgoedwinkel wel een airhockey tafel kopen, maar deze zijn vaak allesbehalve geschikt om intensief gebruikt te worden. Wanneer je daarom iets zoekt voor een gebouw zoals de onze, dan moet je goed zoeken. Gelukkig hebben wij goede speurders in ons team werken en deze kwamen al heel snel op de site Airhockeytafel.nl terecht. Deze site biedt alles wat je maar kunt verzinnen wanneer het gaat over de aanschaf van een airhockey. Wij hebben daarom ook met veel plezier door het aanbod van deze aanbieder geneusd.

Wij kochten hier een airhockey tafel die hufterproof is

Omdat onze airhockey tafel veel gebruikt zou gaan worden door mensen die er niet altijd even subtiel mee om zouden gaan, was het belangrijk dat deze tegen een stootje zou kunnen. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een airhockey tafel te kopen die ‘hufterproof’ zou zijn. Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van de mensen van Airhockeytafel.nl en zij hebben ons verteld dat zij heel goede mogelijkheden voor ons beschikbaar hadden. Wij hebben toen op hun site bekeken waar zij naar verwezen en wij zagen dat deze tafels allemaal nog binnen ons budget waren. Wij hebben daarom ook niet lang gewacht met het plaatsen van een bestelling. Wij hebben diezelfde dag nog een airhockey tafel gekocht en wij kregen meteen bericht dat onze order nog diezelfde dag verwerkt zou worden. Een uur later kregen wij het bericht dat onze tafel binnen een paar dagen bezorgd zou worden. Wij hebben daarom ruimte gemaakt in ons gebouw en wij hebben een team van mensen opgetrommeld om te helpen om de tafel in gereedheid te brengen wanneer deze zou worden afgeleverd.

Deze tafel was een heel goede investering

Wij zijn heel erg blij dat wij een airhockeytafel hebben gekocht. De jongeren in ons gebouw kunnen zich er uren mee vermaken en zij leren hierdoor ook heel goed samenwerken. Kortom:

  • wij hebben hier een heel goede airhockeytafel gekocht
  • wij zijn heel tevreden over de geleverde service
  • onze jongeren genieten vele uren per dag van de airhockeytafel

Meer weten? Kijk dan vandaag nog even op Airhockeytafel.nl.