CIS registratie verwijderen

Word je beschuldigd van verzekeringsfraude door je verzekeraar. Dat is ontzettend vervelend. In dat geval kan je verzekeraar ervoor zorgen dat je gegevens in het register van het CIS komen te staan. Met andere woorden. Je kan in een dergelijk geval op een soort zwarte lijst worden geplaatst en dat is ontzettend vervelend. Op deze manier wordt het voor jou moeilijk om jezelf te verzekeren en CIS registratie verwijderen is dan ook belangrijk om dit probleem op te heffen. Wanneer je een CIS registratie hebt wil je die CIS registratie verwijderen en graag zo snel mogelijk. Waarom? Vooral omdat het afsluiten van een schadeverzekering in zo’n geval steeds moeilijker wordt en wanneer je het toch voor elkaar krijgt om een verzekering af te sluiten bij een bepaalde verzekeringsmaatschappij dan zul je vaak al snel tegen het probleem aanlopen dat je hele hoge kosten bepaalt en bovendien zullen er voor jou andere voorwaarden gelden dan voor andere klanten die niet op de lijst staan. Jouw CIS registratie verwijderen is dan ook iets wat je wilt om deze problemen snel op te lossen. Voordat we iets meer vertellen over CIS registratie verwijderen, wil ik het hebben over verzekeringsfraude en waar we het eigenlijk precies over hebben wanneer we spreken van verzekeringsfraude. Laten we eerst eens definiëren waar we het over hebben en wat er allemaal moet gebeuren wil jij in een situatie komen waarin CIS registratie verwijderen aan de orde is. Er zijn verschillende manieren waarop je een verzekering als het ware kan beduvelen en waarop dit ook als zodanig wordt gezien. Wanneer word je beticht van bedrog? Dat is dan ook een vraag die we veel te horen krijgen. We geven een aantal voorbeelden zodat je een idee hebt van de manieren waarop je een verzekeraar kan misleiden waardoor je op de zwarte lijst kan komen te staan en uiteindelijk een CIS registratie verwijderen wilt.

  • Wanneer je meer schade claimt dan je hebt geleden
  • Liegen over feiten om schade te claimen
  • Niet volledig of verkeerde antwoorden geven aan de verzekeraar
  • Advocatenkantoor PHEA

CIS registratie verwijderen; makkelijk of moeilijk?

Zoals hierboven omschreven moet er wel wat gebeuren om op de zwarte lijst terecht te komen. Je komt niet zo een twee drie op deze lijst terecht maar je kunt er wel op terecht komen en dat is iets om je goed bewust van te zijn. CIS registratie verwijderen of moeten verwijderen is dan ook iets wat alleen maar relevant is wanneer je toch door omstandigheden op deze lijst terecht bent gekomen. Wanneer er alleen maar een vermoeden is dat je een verzekering hebt opgelicht dan kan je niet op deze lijst terecht komen en dan hoef je je ook niet zorgen te maken over CIS registratie verwijderen. Je houdt je pas bezig met CIS registratie verwijderen als je daadwerkelijk op de lijst terecht bent gekomen en de problemen en belemmeringen die daar aan ten grondslag liggen ondervindt.

Hoe lang geregistreerd? Advocatenkantoor Phea zoekt het uit

Wat wij veel te horen krijgen als vraag over CIS, is natuurlijk; hoe lang sta je eigenlijk op deze zogenaamde zwarte lijst en is daar een maximum voor? Daarop kunnen we geen eenduidig antwoord geven, want het verschilt per situatie. De een zal langer op de lijst moeten staan dan de ander en de CIS registratie verwijderen moet dan ook per situatie bekeken worden. Bij ons advocatenkantoor kunnen we dit voor je uitzoeken. Wil je meer weten over de mogelijkheden die je hebt op het gebied van CIS registratie? Schroom dan zeker niet en neem gewoon eens contact met ons op. Ga naar: advocatenkantoorphea.nl.