Isdn stopt: Regel op tijd je nieuwe abonnement!

Isdn stopt: Regel op tijd je nieuwe abonnement!Het is al wat langer bekend, maar isdn stopt ermee! Het wordt volledig vervangen door internetbellen, het zogenoemde voip. (Dit staat voor voice-over-ip.) Voor de meeste mensen heeft het geen enkele gevolgen dat isdn stopt, maar voor mensen en bedrijven die nog steeds gebruik maken van isdn is het wel zo handig om op tijd te oriënteren op een nieuw telefoonabonnement. Het zou namelijk zonde zijn als je er niet op tijd bij bent en daardoor een poosje onbereikbaar bent, doordat isdn stopt maar jouw nieuwe aansluiting nog niet is geïnstalleerd. Er zijn natuurlijk mensen die het helemaal niet zo erg vinden om niet bereikbaar te zijn, en grote kans dat dat dezelfde mensen zijn die nog steeds gebruik maken van isdn, maar toch is het fijn om een werkend telefoonnummer te hebben, mocht er iets gebeuren of iemand jou of je bedrijf wil contacteren. Zorg er dus voor dat je ruim op tijd denkt aan het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement, zeker als je er vaak gebruik van maakt, zodat wanneer isdn stopt dit jaar, je alvast overgestapt bent en je gewoon kunt blijven bellen met je klanten, vrienden en familie. 

Isdn stopt: Waarom eigenlijk?

Het is voor veel mensen onduidelijk waarom isdn stopt. Het was namelijk voor lange tijd een hele betrouwbare en stabiele manier om zakelijk te bellen. Maar met de introductie van Voice-Over-IP is isdn in feite overbodig geworden. VoIP is namelijk een veel beter en zelfs goedkoper alternatief voor je telefonie, omdat het gebruik maakt van een (vaak al bestaande) internetconnectie. Hierdoor is isdn niet langer nodig, en dat is ook de reden dan isdn stopt. Er maakten door de komst van VoIP ook steeds minder mensen gebruik van, en een dienst blijven aanbieden die steeds minder klanten krijgt is sowieso niet zo lucratief, dus het is begrijpelijk dat isdn stopt. Als je nog steeds gebruikmaakt van isdn is het belangrijk dat je op tijd overstapt. Doe je niet, dan riskeer je een periode waarin je onbereikbaar bent en dat is nooit handig. Ga dus op tijd oriënteren naar nieuwe telefoonabonnementen, en sluit er een af die bij jou en jouw situatie past. Op de website van Voicedata (https://www.voicedata.nl) vind je diverse opties, dus er zit altijd een bij die bij jouw situatie past. 

Alle opties van Voicedata op een rij

Bij Voicedata kun je een telefoonabonnement afsluiten voor je bedrijf. Dit kan nodig zijn omdat je straks niet langer gebruik kunt maken van isdn, maar misschien start je wel een nieuw bedrijf en moet je überhaupt nog een telefoonabonnement regelen. Wat de reden ook is dat je een abonnement af wilt sluiten, bij Voicedata ben je aan het goede adres. Ze bieden abonnementen aan in drie verschillende vormen, namelijk voor:

  • Zzp’ers
  • Midden/kleinbedrijven
  • Grootzakelijke organisaties

Elk van bovenstaande opties heeft net weer andere kenmerken, die zijn afgestemd op de grootte van uw bedrijf. Je wilt namelijk geen dienst afnemen die je niet nodig hebt, maar wel waar voor je geld. Bij Voicedata kies je dus precies dat abonnement dat past bij de situatie van jou en je bedrijf, en daar zijn ze duidelijk trots op. Op hun website kun je lezen dat Voicedata tot de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland behoort. Ze hebben al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun business cases, complexe oplossingen en zelfs een Achievement Award voor de beste VoIP partij over een periode van maar liefst 10 jaar! Als je nog een nieuw abonnement moet afsluiten omdat isdn stopt, ga dan gauw naar Voicedata!