Met RVS gastrekveren klaart u iedere klus

Met RVS gastrekveren klaart u iedere klusIndien u meubels wilt maken die u in hoogte wilt verstellen, zijn daar enkele benodigdheden voor. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan RVS gastrekveren. RVS gastrekveren zorgen er namelijk voor dat er kracht uitgeoefend kan worden om bijvoorbeeld een bureaustoel naar boven of beneden in te stellen. Bij T-Technics hebben wij een ruim assortiment aan RVS gastrekveren. Wij vertellen u graag meer over onze RVS gastrekveren en welke mogelijkheden er zijn voor uw klusproject. Zo heeft u altijd de juiste RVS gastrekveren, waarbij u ook nog de werking geheel begrijpt.

Ook andere benodigdheden voor RVS gastrekveren in ons assortiment

RVS gastrekveren kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. RVS gastrekveren maken gebruik van een gesloten cilinder gevuld met stikstof om trekkracht op te wekken. Het stikstof staat onder druk en zal altijd proberen deze druk gelijkmatig te verdelen. Des te hoger de druk van het stikstof, des te meer trekkracht wordt uitgeoefend op de zuiger. Deze kracht wordt duidelijk wanneer men probeert de zuiger uit te trekken. Sommige gasveren zijn blokkeerbaar. De zuigerstang is dan hol, en met een stangetje door de holle zuigerstang kan een ventiel in de zuiger geopend worden. Een voorbeeld van een blokkeerbare gasveer is bij een bureaustoel. Een niet blokkeerbare gasveer is bijvoorbeeld bij de achterklep van auto’s. De verende werking ontstaat doordat een gas in de cilinder wordt samengedrukt. Meestal is dat gas stikstofgas. Om de zuiger goed af te sluiten en te smeren wordt meestal olie gebruikt. Als de olie verdwijnt of uitdroogt, dan kan het gas ontsnappen. De gasveer werkt dan niet meer naar behoren. De zuigerslang van onze RVS gastrekveren is hardverchroomd en de cilinderbuis is geslepen RVS. Daarnaast zijn ze leverbaar met en vulventiel. Hierdoor is het mogelijk om achteraf de uitschuifkracht naar boven of naar beneden aan te passen. Wij bieden echter nog meer voor uw klusproject:

  • Ter bescherming van de zuigerstang zijn speciale beschermpijpen leverbaar
  • Klapbeschermingspijpen voorkomen beschadigingen bij onbedoeld inklappen
  • Tandembehuizingen verlengen de slag zonder dat de ingeschoven lengte veranderd

Zo heeft u altijd alle materialen in huis voor uw RVS gastrekveren en kunt u uw klusproject eenvoudig afronden. Al onze RVS gastrekveren zijn eenvoudig via onze website te bestellen. Middels de zoekfuncties vindt u binnen enkele klikken alle benodigdheden, waarna u ze alleen nog maar in uw winkelmandje hoeft te plaatsen en uw bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Zodra uw bestelling bij ons bekend is, gaan wij er direct mee aan de slag om deze zo snel mogelijk bij u te leveren. Indien de gewenste maat er niet bijstaat, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij u gasveren op maat leveren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

T-Technics is uw specialist op het gebied van gasveren. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij een uitgebreid assortiment hebben kunnen opbouwen en daarnaast ook een goede reputatie hebben. Wij werken uitsluitend met de beste merken samen, waardoor wij u altijd goede kwaliteit kunnen bieden. Dit doen wij uiteraard altijd tegen de scherpste prijs. Naast de gasveren kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigdheden die nodig zijn om uw gasveren naar behoren te laten werken of juist gasveren op maat. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies bij uw bestelling of wilt u de mogelijkheden bespreken voor gasveren op maat? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://t-technics.nl.