Voordelige en uitstekende haartransplantatie

Esteworld-haartransplantatie.nl - HaartransplantatieZowel bij mannen als ook bij vrouwen kan het gebeuren dat op een bepaalde leeftijd steeds minder haar op het hoofd gaat groeien. Dit kan verschillende oorzaken hebben die genetisch van aard kunnen zijn, terwijl het ook kan komen door hormonale schommelingen of veranderingen. Een manier om dit tegen te gaan of te herstellen is door middel van haartransplantatie. Deze techniek is veilig en vrijwel pijnloos en kan er voor zorgen dat u binnenkort weer met een volle haardos rond kan lopen. Kaalheid komt vaak voor op het voorhoofd en op de kruin, terwijl op de plekken aan de zijkant en achterkant van het hoofd wel haar blijft groeien. Bij een haartransplantatie worden haarzakjes die nog wel groeien en goed zijn uit de zijkant en achterkant van het hoofd gehaald en op de kale zones geplant. Het zijn dus lichaamseigen cellen die worden getransplanteerd van de ene naar de andere plek. Hierdoor kan een haartransplantatie er voor zorgen dat er weer haar gaat groeien op diverse plekken op het hoofd. Het resultaat is vaak zeer goed en het lijkt dan alsof u weer gewoon een normale haardos heeft. Het doen van een haartransplantatie is in Nederland vaak een zeer dure aangelegenheid. Daarom is het zeker raadzaam om eens naar het aanbod qua haartransplantatie van Esteworld te kijken. Wij hebben namelijk uitstekende klinieken in Turkije, waardoor wij lagere prijzen aan kunnen bieden dan klinieken die in Nederland of in andere landen in de buurt zitten. Bovendien regelen wij alles zelf en maken wij geen gebruik van tussenpersonen, hierdoor blijft er geen geld bij andere partijen hangen en heeft u dus zo goedkoop mogelijk een haartransplantatie. U hoeft zich uiteraard geen zorgen te maken om de kwaliteit die wij bieden, omdat al onze artsen en ander personeel uitstekend gekwalificeerd is en onze klinieken over alle internationale en Europese keurmerken beschikt. Wij voldoen aan de hoogste eisen die er gelden voor haartransplantatie maar doen dit voor een lagere prijs dan onze concurrenten. Kies daarom zeker voor Esteworld als u graag iets aan uw uitdunnende haarbos of kale hoofd wilt doen. Wij helpen u graag.

Haartransplantatie in Turkije

Medisch toerisme is een nog steeds groeiende vorm van toerisme en veel mensen gaan vanuit Europese landen naar Turkije om behandelingen te laten uitvoeren. Uiteraard is dit een goede ontwikkeling omdat in Turkije de lonen lager liggen en ook de kosten voor de gebouwen lager zijn dan in veel andere Europese landen. Het is echter wel belangrijk om behandelingen, bijvoorbeeld een haartransplantatie, door experts te laten doen. De klinieken van Esteworld zijn als enige klinieken in Turkije goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid van Nederland en voldoen dus op het gebied van haartransplantatie aan de hoogste eisen. Onze klinieken voor haartransplantatie zitten op twee locaties in Istanbul. Handig hierbij is dat wij alles voor u regelen als u bij ons een behandeling wilt. Wij zorgen onder andere voor:

  • Transfers
  • Hotels
  • Professionele begeleiding
  • Garantie
  • Medicatie en lotions

Omdat wij dit allemaal zelf aan u aan kunnen bieden hoeft u bij ons veel minder te betalen dan als u al deze zaken bij diverse andere aanbieders zou aanschaffen. Daarom bent u bij ons, als u een professionele haartransplantatie wilt, altijd goedkoper uit dan bij onze concurrenten. Handig is ook zeker dat wij in veel landen, zoals Nederland, een haarspecialist hebben. Hierdoor kunt u eerst langskomen in Nederland voordat u besluit een behandeling in Turkije te doen. U bent dan in contact met mensen van onze eigen organisatie en dus met derden die behandelingen zoals een haartransplantatie aanbieden. Hierdoor is het gegarandeerd veilig en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Uitmuntende service en lage kosten

Als u graag iets wilt laten doen aan uw haar dan is het zoals u heeft kunnen lezen zeer verstandig om de klinieken van Esteworld in Turkije mee te nemen in uw overwegingen. Hier krijgt u gegarandeerd een goed resultaat en krijgt u een behandeling door uitstekende gekwalificeerde artsen in een kliniek die aan alle eisen voldoet. Daarnaast helpen wij u graag bij alles, van vlucht tot hotel en transfers. U hoeft dus zelf helemaal niks meer te regelen en kunt gewoon de behandeling laten doen zonder u ergens anders druk over te hoeven maken. Een haartransplantatie is bij onze klinieken bovendien zeer voordelig. Indien u een vergelijkbare ingreep in Nederland of een van onze buurlanden laat uitvoeren bent u sowieso veel meer geld kwijt. Daarnaast zit u tijdens de behandeling in Turkije in uitstekende hotels en helpt ons personeel u door alle stappen heen en brengt u overal naartoe. Op onze site kunt u ook de ervaringen lezen van mensen die u voor gingen. Deze zijn zonder uitzondering positief over zowel de behandeling als alle zaken, zoals het hotel en de begeleiding, er omheen. Als u besluit dat u een haartransplantatie bij ons wilt laten doen kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen of een consult inplannen met ons personeel in Nederland. U kunt hier al uw vragen stellen en onze professionele medewerkers kunnen u vertellen wat voor behandeling het best bij uw situatie past en wat u voor eindresultaat kunt verwachten. Wij helpen u graag van begin tot einde en u kunt zowel het eerste consult als de nabehandeling in Nederland laten doen zodat u niet meerdere malen op en neer hoeft te reizen. Kies voor de experts in haartransplantatie, kies voor Esteworld.