Alopecia Androgenetica

Movehs - Alopecia Androgenetica Bent u bekend met Alopecia Androgenetica? We kunnen het ons goed voorstellen dat u hier nog nooit van gehoord hebt. Dan is het maar goed dat u deze tekst leest. Immers, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Alopecia Androgenetica is een haarziekte. Een aandoening die er voor zorgt dat uw hoofdhaar, dus het primaire haar van de mens, uitgedund wordt. Haarfollikels worden kleiner en kleiner totdat ze uiteindelijk afsterven en niet vernieuwd worden. Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid bij zowel mannen als ook bij vrouwen. Want ook vrouwen kunnen te maken krijgen met kaalheid. Dat is om de een of andere reden nog altijd wat oneerlijker en voelt erger aan dan wanneer dit bij uw partner gebeurt. U herkent dit misschien wel. Misschien omdat vrouwen meer modieus zijn en hun uiterlijk belangrijker vinden maar we willen hier niet al te veel over zeggen omdat het anders te stereotyperend kan worden en mensen aanstoot nemen aan dit soort observaties. Afijn, hebt u last van Alopecia Androgenetica? Dan merkt u dat doordat er veel haar in uw kam achterblijft. Dan is het al te laat. Niet dat er preventief iets aan te doen valt ook al zijn de oorzaken van Alopecia Androgenetica grotendeels onbekend. De kans is tamelijk groot dat genetica een zeer grote rol speelt. Hebben uw ouders of grootouders last van Alopecia Androgenetica? Ga er dan maar van uit dat u er ook niet onder uit zult komen. Wel kan het zijn dat een grote hoeveelheid stress, shock of een trauma ook Alopecia Androgenetica te weeg kan brengen of het in ieder geval accelereert. Probeer stress dan ook altijd te voorkomen maar dat spreekt voor zich. Afijn, waarom hebben we het de hele tijd over dit voor u misschien vervelende onderwerp? Omdat wij een bedrijf zijn die pruiken en andere haarwerken maakt voor voornamelijk vrouwen. Veel vrouwen met Alopecia Androgenetica komen dan ook bij ons aankloppen op zoek naar de ideale pruik. Kijkt u eens op movehs.nl en leest u vooral even verder.

Last van Alopecia Androgenetica? Doet u hier dan meteen iets aan

Het is helemaal niet erg als u Alopecia Androgenetica hebt, veel andere mensen hebben er ook last van en u kunt er helemaal niets aan doen. Toch kunnen we het ons best goed voorstellen dat uw zelfvertrouwen wegsijpelt. U bent bang dat mannen en misschien wel uw partner u niet meer mooi vindt doordat u een ander kapsel moet nemen zodat de Alopecia Androgenetica niet opvalt. Verliest u echt enorme hoeveelheden haar? Dan is het zaak om hier iets aan te doen zodat dit minder opvalt. We  vinden wel dat u dit nooit voor een ander mag doen. Uw partner zou u moeten steunen en dat is bij een gezonde relatie vast het geval. Afijn, doet u dit dan ook voor u zelf zodat u uw zelfvertrouwen en zelfrespect terugkrijgt en kies voor een pruik. Zeker als u ernstige Alopecia Androgenetica hebt dan kunt u dat niet wegwerken door bijvoorbeeld uw haar er over heen te kammen. Uiteindelijk gaat het toch opvallen dat u behoorlijke kale plekken hebt. Een pruik zoals die door ons gemaakt wordt is niet van echt te onderscheiden. We kunnen ze dan ook altijd in uw haarkleur maken als u dat wilt. Van diverse materialen dus kom vooral eens langs bij een van onze twee klinieken in Twente en Almere. We raden het u wel aan om even een afspraak te maken. Dan staat er iemand voor u klaar die u alles kan uitleggen over Alopecia Androgenetica en over de mogelijkheden om dit als het ware te verdoezelen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u graag wat meer weten over de pruiken die Alopecia Androgenetica kunnen verbergen? Dan weet u nu in ieder geval op welke site u moet zijn zodat u snel een afspraak met een van onze experts inzake Alopecia Androgenetica kunt maken. Wij staan dan ook te allen tijde voor u klaar.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan snel contact met ons op!

Via onze website kunt u direct een afspraak maken als u dat graag wilt. Vraag bijvoorbeeld een offerte aan of vraag informatie over Alopecia Androgenetica op. Dit kan allemaal online via het contactformulier. Ook kunt u ons een e-mail sturen of ons opbellen maar doet u dat wel tijdens kantooruren! Alopecia Androgenetica moet u niet opvatten als het einde van de wereld. Dat is het niet waard. We worden allemaal ouder en bij de een valt dat sneller op dan de ander. Uiteindelijk, als onze gezondheid het toelaat, hebben we allemaal rimpels en worden we sloom en traag. Ook zal haar uiteindelijk sowieso verdunnen en krijgen we grijs haar. Alopecia Androgenetica is dan ook de normaalste zaak van de wereld maar als dit op een vroege leeftijd gebeurd of op een vrij agressieve manier dan snappen we wel erg goed dat u voor een haarstukje kiest. Hopelijk kiest u dan voor ons! Een aantal voordelen als u met ons in zee gaat willen we u niet langer onthouden:

  • Vakbekwaam en creatief, we zijn van alle markten huis
  • We hebben de beste haarkwaliteiten
  • Onbehandeld, hand geselecteerd Europees echt haar, maar ook de mogelijkheid op siliconen haar
  • Geweldige kapconstructies waarmee u een modieus kapsel kunt creëren.
  • Innovatie in unieke bevestigingsmethodes zodat u zelfs door extreem weer kunt lopen zonder bang te zijn uw pruik te verliezen.