Lange wandelingen met de hondenrugzak

Op zoek naar een hondenrugzak? Tinki.nl vergelijkt!

Ik vind het fantastisch om lange wandelingen te maken met de hond. Ik en mijn man (en de hond) gaan zelfs op speciale wandelvakanties waar we echt voor urenlange wandelingen gaan. De hond vindt het ook altijd weer fantastisch. We houden haar altijd goed in de gaten, want op het moment dat zij het niet meer aan zou kunnen of niet meer leuk zou vinden, houden we er natuurlijk mee op. Maar tot nu toe komt ze nog regelmatig met meer energie thuis dan toen we weggingen. Wat dat betreft hebben we het enorm met haar getroffen. Ze is ook nog eens heel erg lief en ze luistert als geen ander. Op de plekken waar we haar los mogen laten, doen we dit dan ook zonder enig probleem, want ze komt altijd weer bij ons terug. Soms duurt het best wel even voordat we haar weer zien opduiken, maar op de een of andere manier weet ze ons altijd weer te vinden. Daarvoor hoeven we echt niet stil te blijven staan. We merkten op een gegeven moment dat we het zelf toch wel vervelend vonden dat we zoveel spullen moesten meezeulen. Wij hebben de nodige spullen nodig, maar de hond natuurlijk ook. Een vriendin raadde ons toen de hondenrugzak aan.

  • Een hondenrugzak voor de hond
  • Een hondenrugzak om de hond in te dragen

Al snel kwamen we erachter dat er twee soorten rugzakken zijn. De een die je hond kan dragen en een ander waarin de hond gedragen kan worden. Die laatste hadden we natuurlijk niet nodig. Het zal nog een hele lange tijd duren voordat dat nodig zal zijn!

Snel de hondenrugzak bestelt

Bij het zoeken naar de hondenrugzak kwamen we al snel terecht op de website Tinki.nl. Hier hebben ze al het aanbod van alle online dierenwinkels samen gebracht. Hierdoor kun je heel erg makkelijk je keuze maken en zien waar je het het goedkoopst kunt krijgen. Het kopen van een hondenrugzak is behoorlijk makkelijk op deze manier. Voorheen moesten we altijd allerlei winkels af, maar dankzij de website Tinki.nl hebben we de meest eenvoudige manier gevonden om alles voor onze hond te vinden. Het is toch wel heel erg fijn om snel te kunnen zien wat er allemaal op het gebied van de hondenrugzak is en hoeveel je ervoor moet betalen. We hebben onze hondenrugzak inmiddels ontvangen en al een aantal keer gebruikt. En tot nu toe zijn we er heel erg tevreden over.

Nog betere lange wandelingen

Het maken van onze wandelingen is nu nog leuker geworden. Wij hoeven niet meer alles voor de hond mee te nemen, want zij kan nu zelf een gedeelte daarvan dragen. In het begin waren we er nog een beetje bang voor dat ze het misschien niets zou vinden of dat ze er last van zou hebben. Maar ze vindt het allemaal maar prima. De wandelingen zijn ook voor ons een stuk relaxter. Het is verbazingwekkend hoeveel fijner een lichtere rugzak is. Daarnaast is het toch ook wel heel erg leuk om te zien dat we nu alle drie een rugzak hebben. De hondenrugzak is daarnaast van een uitstekende kwaliteit. Onze hond gaat er niet bepaald voorzichtig mee om met haar geren door het bos, maar de hondenrugzak houdt het prima. We zijn er dan ook maar wat blij mee dat we hiervoor gekozen hebben. We zitten er zelfs over te denken om er nog een te kopen zodat we ze kunnen afwisselen en zo nog langer van de hondenrugzak kunnen genieten. Lees meer..