De 4 voordelen van een personal trainer in Nieuwegein

Sporten. Wat dat betreft zijn er twee soorten mensen: zij die het helemaal geweldig vinden, en zij die er een hekel aan hebben. Een tussenweg lijkt er niet te zijn. Toch gaan beide naar de sportschool – want sporten is voor iedereen gezond. De redenen zijn uiteenlopend: om een goede conditie op te bouwen, om meer spiermassa te kweken, om af te vallen of ter revalidatie. Om dit sporten te vergemakkelijken, zou een personal trainer in Nieuwegein erg handig zijn.

Wat doet een personal trainer in Nieuwegein?

Een personal trainer in Nieuwegein helpt je de doelen die je voor jezelf gesteld hebt, te behalen. Deze doelen kunnen uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld het eerdergenoemde conditie opbouwen. Een personal trainer kijkt met jou welke stappen je moet zetten – letterlijk – om deze doelen te bereiken en motiveert je vervolgens hiernaar te handelen. Dit wordt gedaan aan de hand van een plan dat de personal trainer in Nieuwegein opstelt, nadat hij geluisterd heeft naar jouw doelen, valkuilen en mogelijkheden. In Nieuwegein kunt u vervolgens naar The Fitness Studio om te gaan trainen. Benadrukt wordt het om het plezier van het sporten draait bij het behalen van je doelen. Ook voor mensen die dus niet zo van het sporten zijn! De personal trainer in Nieuwegein kijkt naar jouw sterke punten en focust zich daarop; ieder mens is immers verschillend en heeft dus een andere aanpak nodig. Daardoor sport je op een manier die bij jou past, wat fijner aanvoelt dan wanneer je alleen in de sportschool staat. In totaal zijn er dus een aantal voordelen van een personal trainer in Nieuwegein:

  • Je sport veilig: doordat er iemand meekijkt bij elke stap die je doet, is de kans op blessures of verwondingen kleiner. De personal trainer weet namelijk precies wat je wel en niet kan doen.
  • Je hebt een work-out programma die volledig bij jou past: dit maakt naar de sportschool gaan plezierig. De personal trainer kijkt naar je leeftijd, je fysieke staat en je doelen en past daar de oefeningen en je voeding op aan.
  • Je hebt een stok achter de deur: het kan zijn dat je niet altijd zin hebt om naar de sportschool te gaan. Maar… Nu is er een persoon die daar op je wacht en een heel programma voor je heeft opgezet – dus je moet wel!
  • Je wordt gemotiveerd: een van de taken van een personal trainer in Nieuwegein is het motiveren van zijn cliënten. Je krijgt dus mentale ondersteuning, de trainer leert je om over je grenzen te stappen en helpt je door tegenslagen heen.

Waarom in Nieuwegein?

In Nieuwegein zit The Fitness Studio, een plek waar op een verantwoorde manier aan je doelen gewerkt wordt. Het trainen wordt leuk en afwisselend gemaakt, zodat je plezier in het sporten krijgt. Dit wordt gecombineerd met adviezen over je voeding en regelmatige ‘check ups’ van je gezondheid. Eerst wordt een afspraak gemaakt voor een intake en een kennismakingsgesprek, zodat de personal trainer in Nieuwegein je leert kennen en je goede, passende adviezen kan geven. Ook bouw je steeds meer een band op met elkaar – je personal trainer is ook je luisterend oor. Gekeken wordt enerzijds naar de situatie waarin je nu in zit (wat is je huidige gewicht of conditie) en de situatie waar je naar toe wil in de toekomst. De weg daarnaartoe loop je samen met de personal trainer. Heb je deze situatie eindelijk bereikt, dan is het belangrijk dat je de doelen ook handhaaft. Ook daar kan een personal trainer bij helpen. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op thefitnessstudio.nl en het sporten wordt weer leuk!

Lees meer…