Wilt u een goede barkoelkast kopen?

Toen ik laatst in mijn cafe aan het werk was, roken mijn gasten ineens een heel rare lucht. Wij hadden niet meteen door wat er aan de hand was, maar toen ik op zoek ging, bleek dat mijn barkoelkast forse kortsluiting had gemaakt en grotendeels kapot was gegaan. De bedrading was helemaal gesmolten en dat zorgde ervoor dat er ook in het apparaat zelf forse schade was ontstaan. Ik baalde hier ontzettend van want ik wist dat een barkoelkast doorgaans niet voordelig is. Omdat ik echter ook niet zonder barkoelkast kan, ben ik gaan kijken waar ik voor een goede prijs een nieuwe barkoelkast kon vinden. Ik heb eerst ook nog geprobeerd om er een tweedehands te kopen, maar dat was geen succes. Ik wilde namelijk een schoon en netjes exemplaar en alles wat ik tweedehands kon vinden, voldeed bij lange na niet aan mijn wensen. Ik vreesde daarom dat ik een klein fortuin moest gaan uitgeven aan een barkoelkast, maar gelukkig bleek dat uiteindelijk heel erg mee te vallen. Ik ben namelijk met de mensen van veld in zee gegaan. Deze mensen bieden alles wat mensen in de horeca maar nodig kunnen hebben. Het was voor mij dan ook heel prettig om op hun site te kijken. Je kunt hier voor een heel goede prijs de mooiste producten kopen. Bovendien doen ze er bij dit bedrijf ook alles aan om je voor een goede prijs te helpen. Dat was voor mij genoeg reden om hier een nieuwe barkoelkast te kopen. Ik wist niet helemaal welk model ik moest kiezen en dus heb ik even contact opgenomen met de mensen van deze site om mij van deskundig advies te laten voorzien. Ik kreeg te horen dat zij mij heel goed konden helpen en dat was erg prettig om te merken. 

Deze barkoelkast zocht ik

Toen ik met de mensen van veld in overleg ging over welke barkoelkast het meest geschikt was voor mijn cafe, hebben ze mij heel goed voorgelicht. Ze hebben mij allerlei vragen gesteld. Zo wilden ze bijvoorbeeld graag weten of ik wijn of bier in de barkoelkast wilde bewaren. Door al deze vragen, kon ik uiteindelijk een heel goede afweging maken en het was voor mij heel prettig om zaken te doen met dit bedrijf. Ik heb uiteindelijk namelijk niet alleen de perfecte barkoelkast weten te vinden, ik heb deze ook nog eens voor een heel goede prijs weten te bemachtigen. Vandaar dat ik iedereen ook zou willen aanraden om hier uw nieuwe barkoelkast te kopen omdat u hier echt waar voor uw geld krijgt. 

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Ik heb mijn nieuwe barkoelkast inmiddels al een tijdje in gebruik en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop en dat is omdat:

  • Ik hier een heel goede deal heb kunnen sluiten 
  • Ik precies heb gevonden waar ik naar op zoek was 
  • Ik minder hoefde te betalen dan mijn budget toeliet

Ik kan u aanraden om ook een keer naar veld.nl te gaan surfen wanneer u werkzaam bent in de horeca. 

Lees meer…