Wij lieten deze ongediertebestrijding uit Kortrijk onze ratten verdrijven

Wij merkten vorige maand dat wij last hadden van ratten in de bedrijfshal van ons bedrijf. Daar zaten wij natuurlijk helemaal niet op te wachten en vandaar dat wij meteen actie hebben ondernomen om iets aan dit probleem te doen. Het was ons meteen wel duidelijk dat wij dit probleem zelf niet eenvoudig konden oplossen en vandaar dat wij maar eens zijn gaan kijken of wij ook een ongediertebestrijding in Kortrijk konden vinden. Wij wonen namelijk in deze stad en vandaar dat wij graag iemand voor de ongediertebestrijding in Kortrijk wilden vragen. Wij kwamen op de site van Beestjeskwijt.be terecht en hier vonden wij precies de mensen die wij nodig hadden. Men kan hier werkelijk alle soorten ongedierte bestrijden, bijvoorbeeld muizen, mollen, vliegjes, mieren en alles wat u maar kunt bedenken. Wij hebben even contact gelegd met de mensen van dit bedrijf en zij vertelden ons dat zij ons de volgende dag al konden helpen. Men streeft er bij deze ongediertebestrijding in Kortrijk namelijk altijd naar om de klant binnen vierentwintig uur van dienst te zijn. Vandaar dat wij de volgende dag al twee gespecialiseerde medewerkers in onze bedrijfshal hadden staan die precies wisten hoe zij ons moesten helpen. Het was volgens de medewerkers van deze ongediertebestrijding in Kortrijk belangrijk om te weten waar de ratten bij ons naar binnen kwamen. Ratten zoeken namelijk vaak warmte en dan doen ze er alles aan om ons pand binnen te dringen. Het was daarom belangrijk om hun toegangswegen te blokkeren of af te sluiten zodat zij hun heil ergens anders zouden gaan zoeken. De medewerkers van de ongediertebestrijding in Kortrijk hebben daarom alle wegen bekeken waar de ratten gebruik van konden maken en hebben uiteindelijk zo een aantal gaten weten te vinden waar deze beesten hoogstwaarschijnlijk gebruik van maakten.

Dankzij deze ongediertebestrijding in Kortrijk hebben wij geen ratten meer

Wij vonden het heel erg prettig dat de mensen van deze ongediertebestrijding in Kortrijk niet alleen de ratten die wij op dat moment in onze bedrijfshal hadden, konden verjagen. Deze gecertificeerde medewerkers hebben ons ook heel goed geholpen om ervoor te zorgen dat deze beesten niet meer terug zouden komen. Dat was voor ons heel erg prettig om te merken omdat wij natuurlijk graag duurzaam geholpen wilden worden. Wij hebben van de ongediertebestrijding in Kortrijk een aantal tips gekregen om ervoor te zorgen dat deze beesten voortaan ook echt weg zouden blijven. Wij hebben onder andere te horen gekregen dat wij iets moesten doen aan de gaten die bij ons in de vloer zaten, hier kwamen deze beesten namelijk eenvoudig doorheen en vandaar dat wij deze meteen gedicht hebben. Dat scheelde al een behoorlijke slok op een borrel en wij zijn de afgelopen weken dan ook geen rat meer tegengekomen. Mocht u ook de expertise van deze ongediertebestrijding in Kortrijk willen inschakelen, dan raad ik u aan om even naar de site Beestjeskwijt.be te komen kijken om te zien hoe men u van dienst zou kunnen zijn. Zoals gezegd, kan men u hier helpen met de bestrijding van alle mogelijke beesten.

Ons probleem werd voor weinig geld heel goed opgelost!

Wij zijn zeer te spreken over de diensten die door deze ongediertebestrijding Beestjes Kwijt in Kortrijk geleverd zijn. Wij zijn namelijk helemaal van ons rattenprobleem af. Kortom:

  • wij werden binnen vierentwintig uur geholpen
  • wij waren heel snel van onze ratten af
  • wij hebben tips gekregen om te voorkomen dat de ratten weer terug zouden komen

Kijk snel even op de site Beestjeskwijt.be om te zien wat men voor u kan doen.