Waarom de een sip intercom een aanrader is  

Nog niet heel lang geleden hebben wij ons bedrijf optimaal gemoderniseerd. Wij zaten namelijk al dertig jaar in hetzelfde gebouw en in die dertig jaar is er heel wat veranderd in de samenleving. Zo beschikte ons pand nog steeds niet over goede internetaansluitpunten en dat was heel erg vervelend voor de mensen die bij ons op kantoor werken. Vandaar dat wij een grootschalige verbouwing hebben uitgevoerd om het gebouw helemaal te laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Dat betekende ook dat wij een nieuwe intercom bij de deur wilden hebben. Wij ontvangen namelijk altijd veel klanten bij ons op kantoor, maar zij moeten altijd aanbellen. Daar is in principe niets mis mee, maar het is voor ons prettig dat wij ook kunnen zien wie er bij ons aanbelt. Vandaar dat wij besloten hebben om een sip intercom aan te schaffen. Wij hadden namelijk al veel goeds gehoord over de sip intercom en vandaar dat wij ons oog hier ook op hebben laten vallen. Wij wilden graag een sip intercom bestellen die goed bestendig was tegen vandalisme. Het is namelijk zo dat wij op een afgelegen industrieterrein zitten en dat trekt ’s avonds mensen aan die je liever niet zou willen ontmoeten. Wij hebben daarom ook altijd veel last van vandalisme en dus wilden wij een sip intercom die wel tegen een stootje zou kunnen. Wij zijn dus op het internet gaan zoeken waar wij een goede sip intercom konden vinden. Dit bleek bij Commend te zijn. Dit bedrijf heeft een heel goede sip intercom in hun aanbod opgenomen. Op hun site geven zij heel veel nuttige informatie over dit product en dat was voor ons heel prettig. Het is namelijk zo dat je deze intercom op een netwerk kunt aansluiten en dat was voor ons heel nuttig. Wij hebben daarom ook meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn.

De sip intercom is voor ons een uitkomst

Toen wij eenmaal contact gingen opnemen met de mensen van Commend.nl, werden wij heel vriendelijk te woord gestaan. De vrouw die ons voorlichtte over de sip intercom, had heel erg veel verstand van zaken en zij kon ons daarom heel goed vertellen wat in ons geval het beste was. Zij hadden een sip intercom beschikbaar die geheel gemaakt was van RVS zodat wij er zeker van konden zijn dat vandalen geen plezier aan deze sip intercom zouden kunnen beleven. Het was voor ons dan ook al snel duidelijk dat wij deze sip intercom wilden bestellen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de intercom met een ingebouwde camera. Wij wilden namelijk graag zien wie er bij ons aanbelde. Omdat wij zelf niet zo technisch zijn, hebben wij de mensen van Commend.nl gevraagd of zij de intercom voor ons konden installeren. Dat was geen enkel probleem. Ze hebben ons daarom een monteur gestuurd die alles voor ons in orde heeft gemaakt. Zo hadden wij in no time een nieuwe intercom die perfect functioneerde.

Wij zijn zeer tevreden over deze onderneming

Wij zijn heel blij dat wij voor Commend.nl hebben gekozen. De producten die zij verkopen zijn namelijk heel erg goed en de prijzen die zij hanteren zijn zeer laag. Een betere combi was voor ons niet mogelijk. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
  • wij hebben een heel goede intercom kunnen kopen
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over dit bedrijf of over hun producten? Kijk dan even op Commend.nl.