Volg een goede opleiding voor sportmasseur in Rotterdam

Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden om een opleiding te doen. Het wordt allemaal steeds makkelijker en aantrekkelijker. Vandaar dat mijn interesse in een opleiding voor sportmasseur in Rotterdam steeds meer begon te groeien. Ik werkte al jaren in een winkel en ik merkte dat ik niet meer op mijn plek zat. Ik had zin om iets te leren en besloot om me te gaan oriënteren. Gelukkig hebben we tegenwoordig internet, hier kom je meteen talloze mogelijkheden tegen. Om praktische redenen wilde ik een opleiding in mijn eigen stad doen, Rotterdam. Dat leek me wel zo makkelijk. Bovendien wordt hier zo veel aangeboden dat het zonde zou zijn om daar geen gebruik van te maken. Ook wist ik dat ik iets met mijn handen wilde doen. Ik houd ervan om praktisch bezig te zijn en vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Vandaar dat een opleiding voor sportmasseur in Rotterdam mij erg aansprak. Ik kwam deze tegen toen ik online aan het kijken was naar wat er zoal wordt aangeboden in Rotterdam. Er bleken mogelijkheden te zijn rond een opleiding voor sportmasseur in Rotterdam. Dus ik ben verder gaan kijken…

Een opleiding voor sportmasseur in Rotterdam waar je echt iets aan hebt

Ik ben gaan zoeken op ‘opleiding voor sportmasseur in Rotterdam’. Want ik was niet van plan om zomaar iets te kiezen. Ik wilde voor een opleiding voor sportmasseur in Rotterdam gaan die echt goed is. Waarbij je een diploma kunt bemachtigen, met het oog op het vinden van werk is dat wel een stuk gunstiger. Ik wilde dat deze opleiding goed stond aangeschreven. Dat er goede begeleiders zijn zodat je ook echt iets kan met je diploma. Ik ben goed gaan rondvragen naar mensen met ervaring. En toen ik de site http://www.eerste-nvvs.nl/index.php/2017-07-19-10-33-49/opleiding-sportmasseur ontdekte, begon mijn hart sneller te kloppen. Want ik kwam diverse mensen tegen die zeer enthousiast waren over deze opleiding voor sportmasseur in Rotterdam. Dat vond ik heel belangrijk, de beste manier om te ontdekken wat voor vlees je in de kuip hebt is door naar ervaringen van anderen te vragen. Het leek me zo leuk om te doen. Het is iets heel anders dan dat ik deed, maar daar was ik juist aan toe. Ik besloot om dit te gaan ontdekken en me op te geven voor deze opleiding voor sportmasseur in Rotterdam.

Volg een opleiding bij NVVS

Wil je een opleiding voor sportmasseur in Rotterdam volgen, dan zou ik zeker naar De Eerste Nederlandse Vakschool Voor Massages gaan. Het is zo belangrijk dat je voor een goede opleiding kiest, daar kun je hier van op aan. Ik heb me opgegeven en je merkt direct dat alles heel professioneel is. Je steekt er veel van op en dat is wat ik wilde. Ik was heel serieus en het leek me geweldig om mensen te kunnen helpen met een sportmassage. Vanaf het begin was ik gemotiveerd en was het geweldig leuk om te doen. Je moet er wel hard voor werken, maar als je iets leuk vindt kost dat weinig energie. Je kunt kiezen voor deze opleiding voor sportmasseur in Rotterdam, maar als je klikt op ‘(sport)massage’, zie je dat er veel meer soorten massages zijn, zoals:

  • Bindweefselmassage
  • Stoelmassage
  • Reflexzone voetmassage
  • Shiatsu

Bij NVVS kun je je specialiseren in allerlei soorten massages. En neem ook zeker een kijkje bij de wellness massages. Ik ben me verder aan het specialiseren bij NVVS en ik vind het geweldig. Dus als je interesse hebt in opleidingen voor massages, is NVVS zeker een aanrader.