De groothandel voor al uw gereedschap Rotterdam

De groothandel voor al uw gereedschap RotterdamIn een grote stad als Rotterdam zijn elke dag wel mensen aan het klussen. Kun je je voorstellen hoeveel gereedschap ze daar wel niet voor nodig hebben? Alpha Colors is een groothandel in gereedschap Rotterdam. Ze hebben voor ieder wat wils in huis. Niet alleen de kleine doe-het-zelver kan bij ons terecht, ook voor grote klussen in bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres. Kort gezegd is iedereen welkom bij Alpha Colors voor gereedschap Rotterdam. Bent u aan het klussen geslagen in onze geliefde havenstad en heeft u behoefte aan gereedschap Rotterdam? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Voor al uw gereedschap Rotterdam bent u van harte welkom in ons bedrijfspand aan de Zadkinerade in Capelle aan de IJssel. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Onze commerciële buitendienst komt graag bij u langs voor advies en informatie. Wij helpen u het juiste product te kiezen uit ons brede assortiment gereedschap Rotterdam. Als groothandel specialiseren wij ons in het leveren van grote hoeveelheden tegelijkertijd. Maar over één product meer of minder doen wij nooit moeilijk. Onze dag is goed als u tevreden bent en wij het juiste product in de juiste hoeveelheid en op de juiste plaats kunnen bezorgen. En als u ons dan ook nog een berichtje, foto of selfie stuurt van uw geslaagde klus, zijn we helemaal gelukkig.

Gereedschap Rotterdam met oog voor het grotere geheel

Je zou zeggen dat gereedschap een hele praktische aangelegenheid is en dat is het ook. Toch denken wij ook aan het grote plaatje. In ons bedrijf staan naast gereedschap Rotterdam een aantal kernwaarden centraal. Zo vinden wij duurzaamheid belangrijk. Waar mogelijk kiezen wij altijd de meest duurzame versie van een product. En wilt u uw winkel of bedrijfspand duurzaam verbouwen? Dan kunnen wij u daarover adviseren. Ook doelmatigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons vindt u altijd de juiste tool voor de juiste klus. Want zeg nu zelf: als je niet het juiste gereedschap ter beschikking hebt, kan klussen erg ellendig zijn. Maar met het juiste gereedschap is het een fluitje van een cent! Ons gereedschap Rotterdam voldoet vanzelfsprekend aan alle veiligheidseisen. Veiligheid is een niet te onderschatten waarde. Natuurlijk verkopen wij ook beschermende kleding, handschoenen en veiligheidsbrillen. En last but not least denken wij van Alpha Colors altijd aan het verwerkingsgemak. Wij proberen producten zo kant-en-klaar aan u aan te leveren als mogelijk, zodat u er geen extra tijd aan hoeft te besteden. Met deze kernwaarden onderscheiden wij ons van onze concurrenten. U snapt het al: bij ons moet u zijn!

Al het gereedschap binnen handbereik

Alpha Colors heeft een groot aantal kwaliteitsproducten van eigen merk in huis, zoals bijvoorbeeld een breed assortiment aan verf. Daarnaast zijn wij distributeur van een aantal grote merken, zoals bijvoorbeeld No-Crap, die professionele kabels en accessoires voor de mobiele telefonie levert. Ook op het gebied van gereedschap zijn wij zonder twijfel de grootste van de regio. U kunt uw hart ophalen aan ons brede assortiment. En ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor u klaar voor een advies. Aan wat voor een gereedschap moeten we denken? Alpha Colors staat voor een grote verscheidenheid aan producten. In ons gereedschapsassortiment vindt u bijvoorbeeld:

 • Schroevendraaiers
 • Hamers
 • Zagen
 • Cirkelzagen
 • IJzerzagen
 • Slijpschijven
 • Boren
 • Betonboren
 • Tangen
 • Staalborstels
 • Ratels
 • Afstandsmeters
 • Bankschroeven
 • Doppensets
 • Inbussleutels

En nog veel meer! Neem voor meer informatie over al het gereedschap Rotterdam een kijkje op onze website: http://alpha-colors.nl/. Tot ziens bij Alpha Colors!