Veiligheidsspiegel gevonden

Al lange tijd heb ik een goedlopende dansschool in het Noorden van het land, waar ik ontzettend blij mee ben. Iedere week krijg ik weer enthousiaste leerlingen die een paar uren bij mij dansles komen volgen. In eerste instantie hield ik de danslessen altijd in een dorpshuis bij mij in de buurt, maar omdat de zaken zo goed gingen, besloot ik om me heen te kijken naar een grotere locatie van mezelf. Uiteindelijk is dat gelukt en mag ik me nu de trotste eigenaresse noemen van een hele leuke studio waar mijn leerlingen voortaan kunnen langskomen om de lessen te volgen. Iets ontzettends belangrijks bij een dansles, en dat kunnen alle andere dansjuffen beamen, is een spiegel die van wand tot wand loopt. In die spiegel kunnen de leerlingen zichzelf, maar ook de juf en de anderen zien dansen. Uiteraard was ik direct op zoek gegaan naar een passende spiegel voor in mijn nieuwe studio. Uiteindelijk kwam ik bij een veiligheidsspiegel uit, die voor mij helemaal perfect is. Een veiligheidsspiegel zorgt er namelijk voor dat, als er bijvoorbeeld iemand per ongeluk tegen het glas aankomt, het glas niet overal verspreid wordt. Dat zou natuurlijk heel erg gevaarlijk zijn. Met een deze spiegel wordt dat juist voorkomen en worden de stukjes glas, mocht het al kapot gaan wat al erg lastig is, mooi bij elkaar gehouden.

Waarom deze veiligheidsspiegel?

Via via kwam ik terecht op de website glaswebwinkel.nl. Vervolgens klikte ik door totdat ik op hun pagina met ‘veiligheidsspiegel op maat’ terecht kwam. Hier kon ik precies zien wat de prijs zou zijn voor mijn studio’tje om deze met een veiligheidsspiegel te versieren. Nadat ik de sleutel had ontvangen van mijn eigen studio, kon ik daar precies opmeten hoeveel meters aan veiligheidsspiegel ik nodig zou hebben. Die heb ik vervolgens besteld via glaswebwinkel.nl en ik kreeg de hem gewoon bij de studio bezorgd. Dat was erg ideaal, want ik had me er al op voorbereid om een heel stuk te moeten rijden voordat ik ergens zo’n passende veiligheidsspiegel zou kunnen vinden. Dan had ik trouwens ook nog een extra grote auto moeten regelen, aangezien de veiligheidsspiegel behoorlijk wat ruimte in beslag neemt. De website waarop ik heb besteld biedt trouwens ook nog andere mogelijkheden zoals:

  • HR glas
  • Isolatieglas
  • Gehard glas
  • Gelaagd glas
  • Enkel glas
  • Dubbel glas

Ik vind het een echte aanrader om vanaf deze website te bestellen, niet alleen vanwege de verzendservice.

Leuke voordelen

Wat mij direct al opviel was namelijk dat ze milieubewust nadenken over de verzending van het product, waardoor je extra moet betalen als je het toch helemaal in plastic verpakt thuis gestuurd wilt krijgen. Verder is het heel erg makkelijk om contact te krijgen met deze firma. Onderaan de pagina waarop de veiligheidsspiegels worden aangekondigd, vind je namelijk ook het e-mailadres van het bedrijf, waardoor je hun snel en gemakkelijk kunt benaderen voor je vragen. Verder is het qua betaling ook prima te regelen op deze website, want niet alleen iDeal is mogelijk, ook achteraf betalen kan bij glaswebwinkel. Dat heb ik trouwens zelf ook gedaan toen ik mijn veiligheidsspiegel had aangeschaft, want ik wilde wel eerst het product kunnen checken. Uiteindelijk ben ik zelf erg tevreden over mijn aankoop en mijn leerlingen ook. Iedereen vond het een enorme geruststelling om te weten dat het niet slechts een gewone spiegel is, maar dat hij in geval van dat iemand er tegenaan stoot, niet zomaar uit elkaar zal vallen. Voor al mijn collega’s die dit ook graag willen, dan raad ik deze aankoop dus bij deze van harte aan!