De tijd van de kerstpakketten is weer aangebroken

Elk jaar proberen we er weer op tijd aan te denken om originele kerstpakketten voor onze personeelsleden aan te schaffen. We gaan hiervoor altijd naar kerstpakkettenxl.nl, want hier is en mooi assortiment aan verschillende kerstpakketten. Zo weten we zeker dat we elk jaar iets anders hebben en onze personeelsleden op een leuke manier kunnen verrassen.

Honderddertig kerstpakketten voor alle personeelsleden

We zijn een productiefirma en hebben te maken met een grote ploeg mensen die over verschillende dagdiensten verdeeld werken. Dit maakt dat we best een hoog aantal personeelsleden hebben, ondanks het formaat van ons bedrijf. Toch vinden we het erg belangrijk om iedereen gelijk te houden en we waarderen de inzet van al onze personeelsleden evenveel. De pakketten die we uitkiezen zijn dan ook gelijk voor alle personeelsleden, ongeacht of ze nu in de productie staan, nachtdiensten draaien, op kantoor zitten of onderdeel uitmaken van het managementteam. Dit jaar hebben we kerstpakketten besteld met maar liefst 23 artikelen, waaronder een leuke wasmand met daarop het woord ‘laundry’ geschreven. We geven graag kerstpakketten waarin veel producten zitten, zodat het ook royaal overkomt en waarin minstens één item zit met een blijvend karakter. Het pakket dat we dit keer hebben uitgekozen bevat onder andere:

 • Een mooie rode wijn
 • Een ham
 • Thee
 • Cappuccino
 • Noodles
 • Amerikaanse cookies
 • Bruschetta
 • Paté d’Ardenne
 • Een spekbol
 • Een biertje
 • Diverse snacks en snoepgoed

En dat natuurlijk allemaal verpakt in een mooie, voor Kerst bedrukte cadeaudoos. Dit soort kerstpakketten, waarin een variëteit aan levensmiddelen zit, worden altijd erg gewaardeerd bij onze personeelsleden. Daarnaast vinden wij het ook heel erg leuk om elk jaar alle personeelsleden als directie de hand te schudden en hen een fijne Kerst te wensen. Natuurlijk bedanken we hen ook voor de inzet van het afgelopen jaar, want zonder hen zouden we onze firma wel kunnen sluiten. Het geven van deze kerstpakketten heeft altijd iets feestelijks en wij genieten er zelf ook altijd van om weer die gelukkige gezichten te zien van alle mensen die door het hele bedrijf verspreid aan het werk zijn. Zelfs onze chauffeurs, die de rest van de collega’s toch relatief weinig zien, komen altijd even een borrel drinken op vrijdagmiddag, zo vlak voor de kerstdagen. Dan nemen ze hun kerstpakketten altijd mee en kunnen ze direct door naar huis om het weekend in te luiden.

Waarom we voor Kerstpakkettenxl.nl kiezen

De keuze voor Kerstpakkettenxl.nl is een tijdje geleden gemaakt omdat we bij hen een mooi kerstpakket hadden gezien en die toen voor al onze personeelsleden hebben afgenomen. Dit kerstpakket is toen zo goed in de smaak gevallen bij iedereen, dat we het jaar daarna weer via deze site een kerstpakket hebben geselecteerd en aangeschaft. Daarnaast zijn de producten die in de pakketten gebruikt worden altijd van zeer goede kwaliteit, kunnen we kiezen voor mooie en luxe producten en is het elk jaar weer feestelijk verpakt in mooie dozen. Het feit dat er zeer veel keuze is in verschillende pakketten in verschillende prijsklassen én dat de prijzen ook nog eens heel erg gunstig zijn, speelt voor ons natuurlijk ook mee. Je bent natuurlijk toch aan een budget gebonden dat je per persoon mag geven om het binnen de perken van de belastingwetgeving te houden. Daarom is het ook zo fijn dat je op deze website een selectie kunt maken die is gebaseerd op de prijs. De bestelling wordt altijd goed en snel verwerkt en we hebben altijd de pakketten op tijd geleverd gekregen. En als er vragen zijn, dan worden we altijd heel netjes geholpen door één van de medewerkers van Kerstpakkettenxl.nl. Wij zullen hier de komende jaren nog wel met veel plezier terugkomen.

Lees meer…