Rollenbaan van Contimeta

Contimeta - RollenbanenVan harte welkom bij familiebedrijf Contimeta. Bent u op zoek naar een rollenbaan voor transport en zoekt u de beste kwaliteit? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Een rollenbaan is een fundamenteel onderdeel van verpakkingen die wij bieden. Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in verpakkingen en welke verpakking voor uw bedrijf passend zijn, dan ligt heel erg aan het soort product dat u verplaatst en aan tal van andere aspecten waar wij veel vanaf weten. Verpakkingen en verplaatsingen. Het zijn zaken waar u als ondernemer altijd mee te maken krijgt. Hierbij speelt efficiënt handelen een rol, maar ook dat ligt weer aan het soort product en het bedrijf. Omdat wij zo’n lange geschiedenis hebben, kunnen wij vaak heel snel zien welke toepassingen passen bij uw bedrijf. U kunt dan ook als u op zoek bent naar een rollenbaan of naar een ander transportproduct gebruik maken van de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen u namelijk makkelijk en snel verder helpen en ze doen dat graag! Wij bieden als familiebedrijf namelijk zowel de kennis die we hebben opgebouwd maar ook simpelweg de beste kwaliteit. Een rollenbaan van de beste kwaliteit bestellen die waarde toevoegt aan uw bedrijf; daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Inpak- en transporttechniek is een tak waar veel beweging gaande is. Dat betekent dat veel nieuwe technieken worden ontwikkeld om er voor te zorgen dat toepassingen beter en makkelijker worden. En verder?

  • U bent bij ons op het juiste adres voor kwaliteit.
  • U bent bij ons op het juiste adres voor advies.
  • U kunt rekenen op een overzichtelijke website.
  • Wij werken continue aan verbetering van producten.
  • Wij maken voor u op maat gemaakte producten.

Rollenbaan combinaties

U wilt altijd zo efficiënt mogelijk handelen als bedrijf en daarbij is nadenken over materialen waarmee u producten verpakt en de manier waarop u producten vervoert een zeer relevant onderdeel. Maar omdat er op dit gebied ontzettend veel beweging is en omdat er veel mogelijkheden zijn is het voor bedrijven vaak erg verstandig als er advies wordt ingewonnen over het soort materiaal en het wel al dan niet gebruik van zaken als een rollenbaan. Een voordeel van een rollenbaan, is dat deze makkelijk vervangen kan worden. Tevens heeft u de mogelijkheid om een rollenbaan te verlengen. Dat maakt deze keuze flexibel. Wanneer uw bedrijf dan ook groeit, dan zit u niet vast aan een functie maar dan kan daar eenvoudig op worden ingespeeld. Een aantal voorbeelden van banen die u bij ons aan kunt schaffen zijn de harmonicabaan en bijvoorbeeld de zwanenhals. Mocht u graag als ondernemer meer willen weten over de toepassingen, schroom dan geen moment en neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder en bedienen u van advies op maat. Mocht u de kosten laag willen houden, kijk dan ook eens naar de mogelijkheid voor het bestellen en aanschaffen van een tweedehands rollenbaan. Vaak zijn deze banen zo goed als nieuw maar het scheelt wel flik in de kosten om de baan tweedehands aan te schaffen. Een aanvoersysteem of een afvoersysteem is vaak belangrijk en dat is waar u in investeert wanneer u een rollenbaan aanschaft. Wij bieden u als bedrijf op dit gebied dus totaaloplossingen en dat wil zeggen dat wij in de meeste gevallen zorgen voor een bredere toepassing. De rollenbaan wordt doorgaans geleverd met de zogenaamde sluiters. Wanneer u als bedrijf gebruik maakt van pallets voor het vervoer van producten dan wordt er over het algemeen gekozen voor een andere soort rollenbaan die meer gewicht kan dragen. Dit is een specifiek voorbeeld van zaken waar in algemene zin rekening mee moet worde gehouden. U kunt een rollenbaan op maar laten maken en dat biedt u als bedrijf vele goede opties en mogelijkheden. Bij ons bedrijf geniet u van tal van voordelen.

Een lange geschiedenis

Contimeta werd opgericht in de jaren dertig. In deze tijd richtte de oprichter zich nog in het bijzonder op het verkopen van zaken als steekwagens, bedden voor in ziekenhuizen, meubelen voor in tuinen stempels en coderingsdozen. Het bedrijf wordt van vader op zoon doorgegeven. Dat is misschien de reden dat het bedrijf altijd is blijven groeien en die groei gaat tot op de dag van vandaag door. Wij leveren rollenbaan in verschillende landen. Voor ons bedrijf zijn meer dan tachtig mensen werkzaam die erg veel plezier hebben in het blijven werken een groei en verbetering. Landen waar wij zaken doen zijn België en Nederland, maar ook in Zweden en Duitsland zijn wij werkzaam. Machineproducten hebben wij in een grote hoeveelheid en die kunnen wij altijd zeer snel leveren. Wij hebben een grote voorraad omdat wij graag een snelle service willen kunnen bieden aan al onze klanten. Door producten te alle tijde op voorraad te hebben, hoeven er geen extra logistieke maatregelen te worden genomen. Bekijk online alle oplossingen en producten. Wij richten ons als bedrijf niet op particulieren maar in het bijzonder op de industriële sector. Deze niche is onze expertise. Aanvankelijk waren wij een handel in bandstaal. Dat is waar het bedrijf ooit mee begon en het is nu een prachtig bedrijf geworden dat zich breed heeft ontwikkeld. De beste keuze maakt u door te kiezen voor onze toepassingen. Wij helpen u graag, indien u op zoek bent naar een specifiek product en u kunt het niet direct vinden. Maak uw wensen kenbaar.