Op zoek naar nieuwe of gebruikte magazijnstelling?

lppetersen.nl heeft het grootste aanbod magazijnstellingen in Nederland. In het assortiment van L.P. Petersen kun je kiezen uit een nieuwe magazijnstelling of een gebruikte magazijnstelling. Maar ook voor het huren van opslagrekken bent u bij ons aan het juiste adres.

De magazijnstellingen van L.P. Petersen

L.P. Petersen heeft zowel nieuwe als gebruikte stellingen in het assortiment. Deze rekken zijn erg handig en hiermee kan voldoende opslagruimte worden gecreëerd. Door gebruik te maken van een magazijnstelling blijft alles overzichtelijk en kan er productiever gewerkt worden. Het voordeel van een gebruikte magazijnstelling is dat het voordeliger is dan een nieuwe stelling maar kwalitatief net zo goed. Dit kan erg kostenbesparend zijn.

Assortiment magazijnstellingen

In het assortiment hebben wij verschillende soorten stellingen van verschillende merken. Bijvoorbeeld een stelling van het merk Redirack, Nedcon of Dexion. Allemaal van de beste kwaliteit en erg veilig voor in een opslagplaats. De meeste van onze klanten gaan voor een gebruikte magazijnstelling. Even op een rijtje welke wij hebben in ons assortiment:

  • Gebruikte palletstelling
  • Gebruikte magazijnstelling
  • Gebruikte legbordstelling
  • Gebruikte grootvakstelling
  • Gebruikte archiefstelling
  • Gebruikte draagarmstelling

Geen idee welke stellingen voor u geschikt zijn? Neem gerust contact met ons op!)

Zware goederen opslaan?

Moet u zware en grote goederen opslaan? Maak dan gebruik van:

  • Grootvakstellingen
  • Palletstellingen
  • Door- en inrijstellingen

Deze stellingen zijn nodig om zware goederen op te slaan zodat alles veilig opgeborgen staat. Daarnaast is het gebruik van een legborgstelling ook van harte aan te raden omdat deze opslagkast naar eigen wens aan te passen is waardoor het magazijn efficiënt kan worden ingedeeld.

Afwijkende goederen en papierwerk opslaan?

Wanneer u goederen heeft met een afwijkende maat kunt u deze het beste opslaan in een draagarmstelling. Het voordeel van deze magazijnstelling is dat het op maat af te stellen is en zware goederen kan dragen. Heeft u juist veel papierwerk wat gearchiveerd moet worden? Maak dan gebruik van archiefstellingen. Vooral voor kantooromgevingen zijn deze stellingen erg geschikt. Dit bespaart veel geld en ruimte en alles is makkelijk terug te vinden. Geen rompslomp dus meer in het kantoor.

Alles voor uw magazijn

L.P Petersen beschikt over diverse materialen en machines voor een magazijn. Handig voor in een magazijn zijn bijvoorbeeld heftrucks, magazijnbakken of palletwagens. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en kosten.

Afhankelijkheid gegarandeerd

Omdat wij verschillende merken aanbieden is ons advies erg onafhankelijk. Zo kunnen wij samen met u de beste keus maken voor een magazijnstelling en kan er passend advies worden gegeven. Daarnaast hebben wij eigen transport en montage waardoor u er weinig werk aan hebt. Laat het over aan de professionals!

Stelling huren

Heeft u een tijdelijke opslag nodig? Geen zorgen, bij L.P. Petersen kunt u ook magazijnstellingen huren. Dit is goedkoper dan het kopen van een stelling en u kunt de huurperiode zelf bepalen. Wij beschikken over kwalitatief goede stellingen en vele merken. De stellingen kunnen afgeleverd worden en ook gemonteerd worden. Dan weet u zeker dat ze goed in elkaar gezet worden!

Voorraad magazijnstelling

Veel van onze merken zijn direct leverbaar uit ons assortiment. Hierdoor kunt u op korte termijn gebruik maken van onze service en producten. Erg handig dus. Omdat het belangrijk is dat de opslagkasten veilig zijn moeten ze elk jaar geïnspecteerd worden. Dit kunnen onze medewerkers doen zodat u er geen omkijken naar hebt.