Op zoek naar een plek voor artprinting

Mijn vriendin en ik zijn dit jaar naar Colombia op vakantie gegaan. We wilden al een paar jaar naar Colombia op vakantie, maar er gaan nog veel verhalen rond dat het daar niet veilig is op veel plekken. Ik wilde graag twee jaar geleden gaan, maar mijn vriendin wilde het liefste nog even wachten. De laatste jaren hoorden we geen slechte verhalen, waardoor we besloten om dit jaar te gaan. We hebben daar een erg leuke vakantie gehad en hadden geen problemen met de veiligheid. We waren daar naar een museum gegaan in Bogota en we vonden het allebei een erg leuk museum. We hadden daar een aantal schilderijen gezien van een lokale schilder die we erg mooi vonden. We wilden graag een kopie kopen van het schilderij dat we het mooiste vonden, maar we wisten niet hoe we de poster mee konden nemen in het vliegtuig. We wilden niet dat de poster stuk zou gaan, waardoor we besloten om het niet te kopen. We hoopten dat we online een website konden vinden waar we de poster konden laten printen. Gelukkig zagen we later dat we op de website van het museum een kopie konden kopen om uit te laten printen. We zochten een bedrijf dat artprinting aanbiedt, zodat we de poster met een goede kwaliteit konden laten afdrukken. We wilden graag de poster uitprinten met dezelfde formaten als het schilderij. Daarom zochten we een bedrijf dat kan artprinten op verschillende formaten. We hadden daarnaast ook het idee om de poster te laten inlijsten, zodat het net een echt schilderij lijkt. Het was daarom voor ons belangrijk dat artprinting mogelijk was met een zeer goede kwaliteit.

Geholpen bij Artprinting Harderwijk

We zochten online naar bedrijven die artprinting aanbieden en zagen verschillende bedrijven waar we dit konden laten doen. Een aantal bedrijven boden verschillende formaten aan, maar niet het formaat dat wij wilden, daarom wilden wij niet bij hun bestellen. We vonden ook de website artprintingharderwijk.nl waar we de poster konden laten printen. We zagen dat zij het formaat aanboden dat wij graag wilden hebben. Deze website was erg goedkoop voor artprinting, de meeste andere websites waren veel duurder. We zagen dat er verschillende opties waren voor de kwaliteit en we wisten niet wat het beste voor ons zou zijn, daarom namen we contact op met het bedrijf. De klantenservice kon ons precies vertellen wat het verschil was tussen de verschillende opties en welke de beste overeen zou komen met het schilderij. We zagen dat we ook de poster konden laten inlijsten via de website. Voor een goede prijs konden de artprinting laten uitvoeren en de poster in een mooie houten lijst laten zetten. Mijn vriendin en ik zijn helemaal weg van het schilderij, daarom vonden het niet erg om wat meer te betalen om het te laten inlijsten. We besloten om de artprinting door dit bedrijf te laten uitvoeren en plaatsten de bestelling. Het zou een aantal dagen duren om het uit te printen en in te laten lijsten, daarna zouden ze het naar ons versturen.

Erg blij met het schilderij

Een aantal dagen later kwam onze bestelling binnen en we zijn er erg blij mee, we hebben het direct opgehangen in onze woonkamer. De artprinting is gedaan met een erg goede kwaliteit en de lijst is erg mooi. De kopie is bijna niet van het origineel te onderscheiden. We waren erg blij met Artprinting Harderwijk en kunnen deze website aanraden.

  • Artprinting voor een goede prijs
  • Meerder formaten mogelijk
  • Ze kunnen ook inlijsten
  • Wij zijn blij met het resultaat