Het nieuwe werken: Hoe richt je dat nou in?

Door de coronacrisis moeten we nog veel meer dan voorheen kunnen werken vanuit huis. We snappen nu ineens allemaal het belang van het nieuwe werken en hoe prettig het is als je die online werkomgeving op een handige manier kunt inrichten. Wil (of moet) jij er ook mee aan de slag? Dan zou je eens op de website van Desktop To Work moeten kijken. Daar hebben ze namelijk allerlei software ontwikkeld die het je heel gemakkelijk maakt om online je werk uit te voeren, of dat nu in samenwerking met collega’s is of geheel zelfstandig. Het nieuwe werken is al langer een term die ons bezighoudt. Veel mensen werkten al vóór de coronacrisis online, en daar hadden ze zo hun redenen voor. Waarom het zo handig is om online te werken? Nou, onder andere omdat:

  • Je als bedrijf enorm bespaart op reiskosten
  • Je geen tijd meer kwijt bent met forensen
  • Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt

Zoals je ziet heeft ‘het nieuwe werken’ heel veel voordelen, die eigenlijk bijna niet opwegen tegen de nadelen. Althans, als je gebruik maakt van handige programma’s die je daarbij helpen. Mensen die vaak online werken weten meteen wat ik bedoel als ik het heb over de cloud. Het is namelijk heel belangrijk om alle documenten die jij en je collega’s gebruiken online op te slaan, oftewel in de cloud. Doe je dat niet, dan moet je elke keer als je er wijzigingen in hebt aangebracht dit document opnieuw doorsturen naar al je collega’s die het ook gebruiken. Dit kost ontzettend veel tijd, en dus kun je het beter in de cloud opslaan, zodat iedereen altijd toegang heeft tot de meest recente versie van een document.

Het nieuwe werken: Hoe Desktop to Work je kan helpen

Als je ook van plan bent om online te gaan werken (of je wordt er zowat tot verplicht door de coronacrisis) dan is het slim je eens te oriënteren op de diensten van Desktop To Work. Zij bieden namelijk diverse, handige software die ‘het nieuwe werken’ een stuk makkelijker, overzichtelijker en bovendien veiliger maken. Met hun programma’s wordt het een stuk makkelijker om in de eerdergenoemde cloud te werken en constant bereikbaar te zijn voor collega’s. Door constant, waar ook ter wereld, toegang te hebben tot alle meest recente versies van documenten die jullie gebruiken hoef je ze niet constant zelf op je computer of usb-stick op te slaan. Je logt simpelweg in in het systeem van Desktop To Work en hebt overal toegang tot. Dit maakt dat je een stuk productiever bent, ondanks dat je al je werk online uitvoert.

Meer informatie over het nieuwe werken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die DesktopToWork.com je biedt om ‘het nieuwe werken’ zo productief mogelijk in te richten? Vraag dan nu een gratis, informatief adviesgesprek aan. Ze leggen je dan graag uit wat hun software precies inhoudt en wat het voor je kan betekenen. Je zult zien dat wat voor werkzaamheden je ook online wilt gaan uitvoeren, hun software je werkprocessen flink gaat vergemakkelijken.