Gebruik kunststof folie als verpakkingsmateriaal

Kunststof folie is een geweldig product. Het wordt meestal gebruikt om gevoelige handelswaar mee te verpakken. Niet alleen om schade te voorkomen kunt u kunststof folie gebruiken, ook om er dozen mee af te dichten. Wij van hpproducts.nl maken in onze eigen fabriek in Nederland kunststof folie zoals u dat wenst. De ene fabriek heeft kunststof folie nodig dat aan hogere eisen voldoet dan een ander type folie. We maken folie van uiteenlopende polymeren zoals PTFE, PA, en PE. En als u kunststof folie zoekt van een geheel ander hoogwaardige kunststof dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Niet alleen leveren we dit type folie aan producenten en fabrieken van voedingsmiddelen en elektronica maar ook voor de farmacie, semiconductors, optische industrie en de chemie. We mogen dan ook wel stellen dat we op het gebied van kunststof van alle markten thuis zijn. Naast dergelijke folie kunt u deze materialen in allerlei vormen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Fluorkunststoffen en technische kunststoffen,
  • Kunststoffen halffabricaten,
  • En de mogelijkheid om het met zeer uiteenlopende productieprocessen te produceren. Voorbeelden hiervan zijn: stansen, lamineren en mechanisch bewerken.

Bent u benieuwd naar de prijzen van deze kunststof folie of van onze andere producten? Neemt u dan even een kijkje op onze website en neem vervolgens contact met ons op.

Ons kunststof folie onderscheidt zich door de hoge eisen die we hier aan stellen

Ons kunststof folie moet voldoen aan hoge eisen voordat we het überhaupt op de markt brengen. U begrijpt dat sommige plastics van zeer hoogwaardige kwaliteit moeten zijn omdat ze gebruikt gaan worden voor gevoelige producten. Het prettige aan plastic is het feit dat het een zeer hygiënisch materiaal is. En dat is slechts één van de vele eigenschapen. Zo testen we onze kunststof folie altijd op vier belangrijke punten. Ten eerst de chemische bestendigheid. Als er bijvoorbeeld een licht zuur of base op komt dan mag het niet aangetast worden. Het moet tevens hittebestendig zijn tot op zekere hoogte. Nog belangrijker zijn slijting en wrijving, zeker als de producten die in het folie verpakt zijn voor een lange periode vervoerd moeten worden. Omdat we deze testen diverse malen per week herhalen kunnen we te allen tijde een topproduct garanderen. Een groot voordeel is dat u voor langere tijd met ons in zee kunt gaan. Dan bezorgen we de partij kunststof folie op afspraak, meerdere keren per jaar. En mocht uw product op wat voor manier dan ook veranderen, het folie kan mee veranderen zodat u het altijd kunt blijven gebruiken.

Naast folies kunt u diverse kunststoffen materialen bestellen

U ontwikkelt en produceert een specifieke toepassing. Of het nu gaat om een kant-en-klare maaltijd, een bijzonder medicijn, een halfgeleider of een chemische stof, u hebt kunststof folie nodig om het mee te verpakken en te sealen. Daarom denken we graag met u mee. HP Products levert al vele jaren producten van de hoogste kwaliteit. We kunnen u vrijblijvend voorzien van deskundig advies. Als u dan besluit om op onze site te kijken dan zult u zien dat u een zeer ruime keuze hebt uit materialen. Omdat we snel en efficiënt te werk gaan kunnen we het ons voorstellen dat u zich zorgen maakt over de duurzaamheid van dit product. Maar wij vinden duurzaamheid nog belangrijker en daarom hebben we vele controles en keuringen per week. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis monsters aan of neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. U ontvangt per mail een offerte dus vul vandaag nog het contactformulier in.