Alles over genezing ziekte van Lyme leest u op Ziekte-van-Lyme.nl

Er is steeds meer bekend over Lyme en eventuele genezing van de ziekte van Lyme. Heeft u hier nou ook mee te maken in uw directe omgeving of wilt u er gewoon meer over weten, dan kunt u het beste even gaan naar de website Ziekte-van-Lyme.nl. Hier leest u bijvoorbeeld hoe u een tekenbeet kunt herkennen en wat u vervolgens het beste kunt doen. Klachten die ontstaan, zijn bijvoorbeeld:

  • Vermoeidheid
  • Spierpijn
  • Koorts
  • Kortademigheid

Wilt u een compleet overzicht van de symptomen lezen, dan verwijzen we u graag naar de website. Nu zijn de symptomen behoorlijk wazig en kunnen ze ook te maken hebben met andere oorzaken. Het wilt niet gelijk zeggen dat wanneer u moe bent of even kortademig bent, dat dit gelijk betekent dat u de ziekte van Lyme op heeft gelopen. U doet er in ieder geval wel goed aan om bij twijfel een huisarts te raadplegen om zo eventueel meer kansen te hebben op genezing van de ziekte van Lyme, mocht u hiermee besmet zijn. Heeft u vragen over genezing van de ziekte van Lyme, kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen op de website. Mogelijk wordt uw vraag betreffende genezing van de ziekte van Lyme hier al beantwoord.

Is genezing ziekte van Lyme mogelijk?

Het is behoorlijk zorgwekkend te noemen dat er steeds meer mensen zijn die de ziekte van Lyme oplopen. Deze ziekte wordt veroorzaakt door een tekenbeet. Het akelige is dat teken erg klein zijn en met het blote oog nauwelijks zichtbaar zijn wanneer ze zich nog niet tegoed hebben gedaan aan bloed. Helaas ken ik mensen die ook de ziekte van Lyme hebben en er enorm ziek van zijn (geweest). Van alle kanten hoor ik doorlopend dat huisartsen de symptomen nog niet herkennen en erkennen. Dat komt vaak ook omdat de symptomen zo vaag zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om vermoeidheid en andere vage klachten die niet gelijk gelinkt hoeven te worden aan Lyme. Een vrouw die ik ken, weet sinds ongeveer 1,5 jaar dat ze Lyme heeft. Bij haar was het zo erg dat ze zelfs in een rolstoel belandde en vaak hele dagen door de grond ging van de pijn. Omdat pijnbestrijding amper mogelijk was, ging ze praktisch door een hel. Als het gaat om genezing van de ziekte van Lyme ziet het er voor haar uiteindelijk wel gunstig uit. Ze is al goed op weg in haar herstelproces, maar heeft nog een aardige tijd te gaan. Het is niet te zeggen of er volledige genezing van de ziekte van Lyme zal kunnen plaatsvinden, maar ze zijn in ieder geval hoopvol. Het is sowieso belangrijk om nooit de hoop te verliezen. Zij is ook al naar Duitsland geweest voor biofotonentherapie om genezing van de ziekte van Lyme te kunnen bewerkstelligen. Ze had zo vreselijk veel pijn, dat ze alle opties in overweging nam. Wat ik heb begrepen, is dat ze hier veel baat bij heeft gehad. Ook ken ik iemand die door het krijgen van Lyme ook ernstig vermoeid is geraakt en daardoor niet meer kan werken. Daarbij heet ze een evenwichtsstoornis opgelopen, welke ook te wijten is aan deze ziekte. Bij haar is genezing van de ziekte van Lyme niet meer mogelijk. Zij heeft dus chronische Lyme ontwikkeld. Is het eerste stadium is genezing van de ziekte van Lyme dichterbij. Het is echter vaak lastig te bepalen om het moment te achterhalen waarom besmetting plaats heeft gevonden. In veel gevallen heeft de pati├źnt nooit een teek gezien, maar is toch besmet geraakt. Hoe eerder de diagnose wordt gesteld, hoe groter de kans is op genezing van de ziekte van Lyme. Op weg naar genezing van de ziekte van Lyme kan er in het eerste stadium gebruik gemaakt worden van antibiotica. Dat wordt ook vaak voorgeschreven wanneer men een teek binnen 24 uur verwijderd heeft. Het toedienen van antibiotica zou helpen om de ziekte voor te kunnen zijn. Voorkomen van de ziekte van Lyme is natuurlijk veel aantrekkelijker dan bezig zijn met de genezing van de ziekte van Lyme. Men weet vaak wat het inhoud wanneer het zelf ervaren wordt. Dat is echter niemand aan te bevelen. Wilt u meer weten over Lyme en de genezing van de ziekte van Lyme, dan verwijzen we u graag naar de website Ziekte-van-Lyme.nl. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onder meer de genezing van de ziekte van Lyme.

Niet alle teken zijn besmet

Het aantal teken in ons land schijnt explosief te stijgen. Ze komen vooral voor in weilanden en bossen. Vaak zijn ze met hele groepen bij elkaar. Het verraderlijke is dat een tekenbeet niet wordt gevoeld. Het veroorzaakt geen pijn en geen jeuk. Omdat ze vaak op een warme plek gaan zitten, zoals in een oksel of knieholte, wordt het vaak over het hoofd gezien. Heeft u dus een wandeling door het bos gemaakt, dan doet u er goed aan om uw lichaam te inspecteren op een mogelijke teek. Zolang hij zich nog niet vast heeft gemaakt aan de huid, loopt u geen gevaar. Dat wordt een ander verhaal wanneer de teek al in de huid zit. Kunt u deze binnen 24 uur verwijderen, dan loopt u de minst grote kans op besmetting. Overigens zijn niet alle teken besmet, hoor. Volgens de cijfers is dit het geval bij 20% van de teken.