Zorg voor privacy en zonwering via de screens in Lopik van SunGo

Ruiten hebben altijd een tweevoudige functie. Je kunt zelf immers van binnen naar buiten kijken en zonlicht kan op haar beurt naar binnen schijnen om je woning van de nodige warmte en licht te voorzien. De tweevoudige functie van het glas heeft dus te maken met een soort van tweerichtingsverkeer. Je hebt te maken met verkeer dat naar buiten is gericht en verkeer dat naar binnen is gericht. Probleem is echter dat het niet altijd even wenselijk is wanneer zonlicht naar binnen schijnt. Soms heb je geen behoefte aan zonlicht en het kan ook zijn dat de warmte een bepaalde norm van comfort overschrijdt. In dat geval is het nodig om deze tweevoudige functie van het glas als het ware een halt toe te roepen. Dat kan met verschillende soorten zonwering. Zo kun je de ramen voorzien van screens in Lopik. Deze kun je dan naar beneden schuiven wanneer de zon niet langer welkom is. Op deze manier bepaal je zelf hoeveel zonlicht er naar binnen komt. Zonlicht komt altijd vanuit een bepaalde hoek naar binnen. Een hoogstaande zon schijnt in een hoek van 40 of 50 graden bij je naar binnen. Dat betekent in de regel dat de zonnestralen die de bovenkant van een raam raken andere delen in de kamer verlichten dan de stralen die de onderkant raken. Daardoor kun je ook gaan spelen met het binnenkomende zonlicht. Zo zou je de screens in Lopik een klein stukje kunnen laten zakken, zodat het zonlicht bijvoorbeeld niet langer in je gezicht schijnt. De stralen die onder de screens in Lopik naar binnen schijnen zorgen dan nog wel voor een fijne oase van zonlicht op de vloer. Screens in Lopik vervullen naast het blokkeren van zonlicht ook nog een andere functie. Niet alleen is zonlicht in staat om bij je naar binnen te gluren, ook mensen die je huis voorbij lopen kunnen een blik naar binnen werpen. Indien je daar een hekel aan hebt, dan kun je de screens in Lopik aan de zijde van de straat waar mensen lopen ook naar beneden laten zakken om deze blikken te weren. Dus de screens in Lopik zijn ook uitermate geschikt om de privacy in huis te garanderen. Mocht je op zoek zijn naar dergelijke screens in Lopik, dan kun je terecht op bij SunGo. Hier vind je allerlei verschillende soorten zonweringen waaronder ook de nodige screens.

Screens in Lopik en vele andere zonweringen vind je bij SunGo

Als je op zoek bent naar manieren om de zonnestralen te weren, dan ben je bij SunGo zeker aan het juiste adres. Naast de bovengenoemde screens, kun je ook bij SunGo terecht voor:

  • Markiezen
  • Knikarm zonneschermen
  • Uitvalschermen

Iedere optie heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Het is dan ook maar net waar jij waarde aan hecht. Op basis van die persoonlijke wensen, kun je dan een keuze maken voor de bijpassende zonweringen. Als je niet precies weet wat je wilt of wat de voor- en nadelen zijn, van kun je altijd een kijkje nemen op sungo-zonwering.nl.

Altijd advies op maat

Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, dan kun je altijd even contact opnemen met SunGo. De experts komen dan bij je langs om de boel te bekijken en kunnen je dan ter plaatsen adviseren.