Welke makelaar kan helpen met een boerderij verkopen?

Als kind ben ik opgegroeid op een boerderij en heb hier altijd een erg fijne tijd gehad. Dit beviel zo goed, dat ik ruim twintig jaar geleden besloot om samen met mijn vrouw een boerderij te kopen. Dit was voornamelijk om op te wonen, want wij hebben nooit veel dieren gehad en slechts een klein beetje land. Ik vond het altijd erg fijn om als hobbyboer aan de slag te gaan, maar doordat ik de laatste jaren last van mijn rug heb, kan ik bijna niets meer doen op de boerderij. Naast het wonen maakten wij nauwelijks meer gebruik van de boerderij en daarom besloten mijn vrouw en ik om de boerderij te verkopen. De verkoop van een boerderij is niet altijd gemakkelijk en daarom besloten wij om een specialist in te schakelen en die vonden wij op boerderijmakelaar.nl. Deze makelaar wist precies hoe hij de verkoop moest aanpakken en zorgde dat wij een goede prijs kregen voor de boerderij. Toen ik jong was had ik veel goede herinneringen aan mijn jeugd op een boerderij en daarom wilde ik graag zelf een boerderij bezitten. Gelukkig was het niet veel werk om mijn vrouw te overtuigen en vonden wij een mooie hobbyboerderij. Na vele jaren met veel plezier op de boerderij gewoond te hebben, besloten wij om de boerderij te verkopen. Vanwege mijn rugklachten kon ik bijna geen werk meer doen op deze boerderij en de dokter had mij aangeraden om te stoppen met mijn hobby. Hierdoor konden wij alleen nog maar gebruikmaken van de boerderij als woning en besloten wij uiteindelijk om de boerderij te verkopen. Mijn klachten zouden waarschijnlijk alleen nog maar erger worden en het was beter om een huis te kopen, waar ik samen met mijn vrouw oud in kon worden. 

De boerderij verkopen via een specialist

Een boerderij verkopen is niet hetzelfde als een normaal huis verkopen en daarom wilden wij graag een makelaar inschakelen die ervaring met boerderijen had. Wij kwamen de website boerderijmakelaar.nl tegen en namen contact met de makelaar op. Deze makelaar wist precies wat er moest gebeuren en kon voor een goede prijs voor ons aan de slag. Hij kon voor ons de boerderij taxeren, professionele foto’s maken en zorgen dat wij snel de boerderij verkopen konden. De makelaar ging zeer professioneel aan de slag en wij hoopten een goede prijs voor de boerderij te kunnen krijgen.

Een nieuw huis gekocht

Gelukkig duurde het niet lang voordat de eerste kijkers kwamen en uiteindelijk konden wij de boerderij verkopen voor een mooie prijs. De makelaar had ons zeer goed begeleidt en voorbereidt op de verkoop. Wij hebben ondertussen ook een nieuwe woning gekocht en zijn hier erg blij, ook al is het wel wennen om niet meer op een boerderij te wonen. Wij waren erg tevreden over deze makelaar en raden hem aan om een boerderij te verkopen.

  • Deze makelaar is gespecialiseerd in boerderijen
  • Hij kon ons helpen voor een goede prijs met verschillende onderdelen
  • Wij kregen al snel kijkers voor de boerderij
  • Wij hebben de boerderij verkocht voor een goede prijs