Wax stempel online bestellen

Als je echt eens iets origineels wilt toevoegen aan de post die je verstuurt zou je eens in de webshop van Stempels.nl kunnen kijken. Daar verkopen ze namelijk hele originele wax stempels, welke je kunt gebruiken om op een super leuke manier enveloppen dicht te plakken. Het is een eeuwenoude methode om de inhoud van brieven en pakketjes te beschermen, maar daarom nog niet minder populair. Stempels.nl ziet de bijzondere stempels steeds beter verkopen en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het heeft op de een of andere manier iets heel nostalgisch om jouw brief of pakketje af te sluiten met zo’n echte wax stempel, en de ontvanger zal zeker onder de indruk zijn. Je ziet ze namelijk bijna nooit, enkel als kant en klare stickers met relief. Maar als je zelf, met je eigen handen, een echte wax stempel aanbrengt op het item, dan is de ontvanger zeker verrast. Dit kun je doen met leuke afbeeldingen die je kant en klaar bij Stempels.nl kunt kopen, maar je kunt er ook een op maat laten maken, bijvoorbeeld met je eigen initialen of met een afbeelding of logo die belangrijk voor je is. Op die manier heb je niet alleen een hele originele manier gevonden om brieven te sluiten, maar heb je het ook nog gepersonaliseerd. Leuker kan bijna niet, toch?

Benodigdheden voor lak stempels

Een wax stempel wordt ook wel lakstempel genoemd, beide benamingen komen op hetzelfde neer. De Wax stempel online bestellenbenodigdheden voor het starten met lakstempelen kun je ook allemaal vinden in de webshop van Stempels.nl. Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt, namelijk:

  • Natuurlijk de wax stempel / lakzegel zelf
  • De wax, ook wel lak of zegellak genoemd
  • Een laksmelter

Als je deze drie in huis hebt kun je starten met lakstempelen. De lakstempels en de laksmelter hoef je natuurlijk maar één keer aan te schaffen, de zegellak koop je steeds opnieuw wanneer je alles hebt gebruikt. Het is absoluut geen dure hobby om een wax stempel op elk item dat je verstuurt te zetten, en je kunt je vrij voelen om uitgebreid te experimenteren totdat je de techniek beheerst, want zegellak is helemaal niet duur. Zeker niet als je hem in de webshop van Stempels.nl bestelt. 

Wax stempel op maat laten maken

Het leuke aan de online shop van Stempels.nl is dat je er niet alleen alles kunt bestellen om te starten met lakstempelen, maar ze maken ook indien gewenst zo’n wax stempel voor jou op maat. Dit is super leuk als je je post op een originele manier wilt afsluiten met bijvoorbeeld je eigen logo of initialen. Dit bestand lever je dan aan en Stempels.nl maakt er voor jou een lakstempel op maat van. Houd er rekening mee dat het slechts een doorsnee van enkele centimeters kan hebben en je dus niet al teveel kleine details kunt toevoegen. Dit werkt meestal niet zo goed bij lakstempels. Maar de meeste logo’s kunnen prima worden omgezet in een wax stempel op maat. Neem bij twijfel even contact op met Stempels.nl om te vragen of het mogelijk is en zo ja, bestel dan jouw lakstempel op maat in hun webshop, samen met de zegellak en laksmelter, zodat jij meteen aan de slag kunt. 

https://www.stempels.nl/