Wat dacht u van een mindfulness retraite?

Ik heb een heel drukke baan en het komt regelmatig voor dat ik dagen van negen uur of langer maak. Dat doe ik vier dagen per week en ik vind dat heel zwaar. Ik heb daarom heel vaak het gevoel dat ik mijzelf voorbijren en dat ik niet dicht genoeg bij mijn kern blijf. Ik heb gemerkt dat dit een heel vervelend gevoel oproept bij mijzelf en daarom heb ik gekeken hoe ik iets kon ondernemen om weer wat dichter bij mijzelf te komen staan. Ik had namelijk het idee dat wanneer ik zo door zou gaan, ik het niet lang meer vol zou houden. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een mindfulness retraite kon vinden. Ik heb in het verleden ook al een aantal keer een mindfulness retraite gedaan toen het allemaal even wat moeilijker ging in mijn leven en ik heb gemerkt dat ik daar heel veel aan gehad heb. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede mindfulness retraite kon vinden. Ik wilde namelijk wel zeker zijn dat ik een mindfulness retraite bij een bedrijf zou gaan doen dat ook echt wist hoe ik weer tot mijn kern kon komen. Ik heb daarom gekeken naar waar anderen veelal heen gingen en ik heb toen gezien dat de site van beyondmindfulness.nl heel veel goede recensies had ontvangen. Dat was prettig om te merken en ik ben daarom gaan kijken wat ik hier aan opties kreeg aangeboden. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je hier op zoek gaat naar mogelijkheden voor een mindfulness retraite, je van goede huize moet komen om niet te kunnen vinden waar je naar op zoek was. Deze mensen weten precies wat je zoekt wanneer je een mindfulness retraite wilt ondergaan. Ik heb daarom met veel genoegen de site van deze mensen doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik daar al een heel goed gevoel van kreeg. I wilde daarom graag een mindfulness retraite bij deze mensen boeken en het liefst ook zo snel mogelijk. Ik had weinig zin om hier lang op te moeten wachten want ik had echt even een mindfulness retraite nodig. Ik was daarom ook blij om te merken dat ik al heel snel een keer langs kon komen. 

Ik voelde mij veel beter na deze mindfulness retraite

Ik heb ondertussen mijn mindfulness retraite gehad en ik kan u zeggen dat ik hier heel erg goed op terugkijk. Ik heb heel veel kennis opgedaan over mezelf en ik ben daarom heel blij dat ik deze mindfulness retraite gedaan heb. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een mindfulness retraite gaat doen, je heel erg goed tot je kern kunt komen. Deze mensen weten precies hoe je weer met beide benen op de grond gezet moet worden en ik kan daarom iedereen aanraden om een keer een mindfulness retraite te boeken. 

Kijk ook eens op de site 

Ik hoop dat ik u een beetje heb kunnen inspireren. Ik raad u aan om:

  • Even naar de site van beyondmindfulness.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal aan opties kunt vinden 
  • Vandaag nog een arrangement bij deze mensen te boeken

Ik kan u aanraden om deze site eens te bezoeken.