Waar vindt u echte klantervaringen?

De afgelopen maanden moest ik mijn inkooppatroon drastisch wijzigen. Ik was vroeger namelijk altijd heel erg van het funshoppen en als ik ook maar een paar uurtjes over had, dan ging ik meteen weer naar de winkel om even te kijken of er nog iets leuks te vinden was. Ik heb daarom gemerkt dat toen alles in lockdown ging in Nederland, ik heel erg moest wennen dat ik niet meer allerlei dingen kon gaan kopen. Gelukkig kun je wel je slag slaan op het internet, maar daar had ik maar heel weinig ervaring mee. Ik ben daarom gaan kijken of het ook mogelijk was om mijn inkopen voortaan via het web te doen. Ik werk namelijk in de zorg en ik wil geen onnodige risico’s lopen en hoe leuk ik het ook vind, mijn funshoppen is niet essentieel dus kon ik het maar beter laten. Ik ben daarom gaan kijken waar ik mooie dingen op het internet kon vinden. Wat ik echter niet prettig vond, was dat je nooit weet of een site betrouwbaar is of niet. Vandaar dat ik eerst ben gaan kijken of ik ook klantervaringen kon vinden over de sites waar ik mooie dingen had zien staan. Als ik namelijk ergens goede klantervaringen zou kunnen vinden, dan zou mij dat vertrouwen geven over de site waarover de klantervaringen geschreven waren. Ik heb toen gezien dat het niet eenvoudig is om een site te vinden waar je klantervaringen kunt vinden waar je ook echt op kunt bouwen. Ik heb namelijk het idee dat er op het internet heel veel teksten te vinden zijn die geschreven zijn door mensen die niet echt schrijven omdat de klantervaringen willen achterlaten, maar misschien wel omdat ze betaalt worden om deze klantervaringen te schrijven. Dat is natuurlijk geen zuivere koffie en daarom ben ik gaan kijken of ik betrouwbare klantervaringen kon vinden. Ik heb toen gewoon maar wat gegoogeld en ik heb gezien dat ik het beste naar de site van 123klantervaringen.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die goede en inhoudelijke klantervaringen willen lezen. Ik ben daarom blij dat ik deze pagina gevonden heb want ik denk dat het zonder de klantervaringen op deze site heel wat lastiger was geweest om te zien waar ik mijn zuurverdiende centen wel en waar ik ze niet aan uit moest gaan geven. 

Bekijk deze klantervaringen altijd even voordat u iets gaat kopen

Ik heb onlangs een site gezien waar ik een heel mooie trui kon kopen, maar toen ik de klantervaringen over deze site las, las ik dat iedereen zeer ontevreden was over deze webshop. Men leverde altijd te laat en in de verkeerde maat en noem het allemaal maar op. Dat was dus een teken om deze site heel snel weg te klikken. 

Surf zelf ook nog even naar deze site 

Mocht u op het punt staan om een online aankoop te doen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar 123klantervaringen.nl te surfen 
  • Te bekijken wat anderen over de betreffende site geschreven hebben 
  • Een bestelling via uw site te plaatsen als de klantervaringen positief zijn 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaring heeft gehad.