Sportschool Breda; kies voor Breda Strength and conditioning

Welkom bij de sportschool in Breda; Strength and Conditioning. In de titel hoor je al waar we in onze sportschool op focussen, namelijk krachttraining. We werken doelgericht met goede trainers en kienen dus een goed plan voor je uit dat past bij jouw trainingsniveau. Sporten is leuk maar je moet wel doelgericht aan de slag gaan. Dat doe je in onze sportschool in Breda. We stellen ons graag even aan je voor. In onze sportschool in Breda trainen we sporters met verschillende achtergronden. Dan moet je denken aan atleten en professionele sporters, maar ook aan studenten en mensen die gewoon fit willen worden en daar wel wat begeleiding bij kunnen gebruiken. Je kunt bij onze sportschool in Breda terecht als je fit wil worden en dat is niet afhankelijk van je niveau. Sporten moet leuk zijn en het gaat allemaal om het trainen van je lichaam op het juiste niveau. Je wilt het jezelf niet te makkelijk maken maar ook zeker niet te moeilijk. Het werken met ervaren trainers in de sportschool in Breda kan er voor zorgen dat je op de juiste manier aan de slag gaat. In je eentje in de sportschool aan de slag gaan, zonder begeleiding kan natuurlijk ook. Maar wij werken wel iets anders omdat wij geloven in de juiste begeleiding en het effect van groepstrainingen. Je kunt altijd even een afspraak bij ons maken als je meer wilt weten over de trainingen bij onze sportschool in Breda en de kosten en mogelijkheden die we te bieden hebben.

  • Kies voor een sportschool met persoonlijke aandacht;
  • Kies voor een doelgerichte training en de beste trainers.

Sportschool in Breda; waarom sporten?

Sportschool Breda; kies voor Breda Strength and conditioningWie nooit gesport heeft en begint met sporten, voelt het meteen. Sporten is zoiets waarvan je nooit spijt hebt. Datzelfde geldt voor douchen. Hoe komt dat? Omdat je je nadien altijd beter voelt, voldaan. Je lichaam heeft gewerkt en dat zorgt voor een goede bloedsomloop. Na een goede trainingsessie voel je je fris en je spijsvertering werkt beter. Sporten is op een goede manier verslavend en sporten leuk maken, doe je door doelgericht aan de slag te gaan in de sportschool in Breda. BredaSC is niet de typische gym zoals je hem gewend bent. Het is niet een plek waar je een uurtje op een crosstrainer naar een flatscreen gaat staren terwijl je met enige moedeloosheid en verveling naar een aflevering van The Golden Girls kijkt. Nee bij de BredaSC ga je aan de slag met een doelgerichte training en dan ga je al snel resultaten zien. Bij onze sportschool in Breda werken we met verschillende elementen en het is belangrijk dat goede trainers je uitleggen hoe je deze moet gebruiken. Je hoeft je daarover geen zorgen te maken want onze trainers zijn opgeleid om je alles te vertellen over hoe te trainen en er zijn altijd trainers aanwezig in de sportschool Breda om je te begeleiden en te vertellen wat je goed doet en waar je een bepaalde oefening misschien nog wat aan kunt passen. Bij ons sportschool wordt gesport, gezweet en getraind. Spreekt je dat aan? Wil je resultaten boeken en wil je beter worden? Dan kies je voor onze sportschool Breda.

Binnen en buiten trainen

Als het lekker weer is dan wil je natuurlijk naar buiten. Dat doen we dan ook als het kan. We gaan lekker naar buiten als het weer het toestaat. Je kunt op onze website even kijken wat de mogelijkheden zijn die we te bieden hebben. Neem contact op of kom even langs.