Snel en gemakkelijk je sloopauto verkopen doe je via sloopautoverkopen.com

Je sloopauto is geld waard en daarom moet je deze dus verkopen. Hoewel een sloopauto rijp is voor de sloop, wil dat dus zeker niet zeggen dat je auto helemaal niets meer waard is. Een auto die bijvoorbeeld total loss is verklaard, beschikt over voldoende onderdelen die nog helemaal intact zijn. Total loss betekent ook niet dat alle onderdelen kapot zijn. Vaak zie je ook dat een auto vooral beschadigd is van de buitenkant, terwijl de binnenkant nog helemaal intact is. Denk aan:

  • De autostoelen
  • Het dashboard
  • Het stuur van de auto
  • De pedalen

Om deze reden is het dus ook van belang dat je je sloopauto gaat verkopen. Nu heb je echter wel een probleem, want het kan zijn dat je sloopauto op je oprit staat en niet meer kan rijden. Hoe ga je deze sloopauto dan verkopen? Je kunt de auto niet zelf naar een koper rijden. Een potentiële koper kan de auto ook niet meenemen, dus hoe ga je dat dan oplossen? Wat je kunt doen is contact opnemen met sloopautoverkopen. Particulieren hebben in de regel geen belang bij een kapotte auto en dus doe je er beter aan om de sloopauto te verkopen via sloopautoverkopen.com. Het voordeel van sloopautoverkopen.com is dat je je auto eenvoudig online kunt aanmelden en vervolgens wordt je auto netjes opgehaald. Je hoeft je auto dus nergens naar toe te brengen en ook als de wagen niet meer kan/mag rijden, dan kan deze alsnog opgehaald worden dankzij sloopautoverkopen.com. Dat maakt alles natuurlijk direct een stuk comfortabeler, want een sloopauto is vaak een doorn in het oog. Je wilt daar zo snel mogelijk vanaf en dus is het ideaal als je de auto aan kunt melden op de site van sloopautoverkopen.com. Je verwacht immers toch geen hoge bedragen, dus je hoeft niet 10 potentiële kopers uit te nodigen. Je wilt je sloopauto verkopen en het liefst zo snel mogelijk zonder gedoe. Dat kan dan ook heel gemakkelijk via sloopautoverkopen.com. Hieronder lees je precies wat je moet doen als je je sloopauto wilt verkopen. 

Je sloopauto verkopen in drie eenvoudige stappen

Mocht je je sloopauto willen verkopen via deze website, dan kun je dat in drie stappen regelen. Allereerst neem je contact op met sloopautoverkopen.com. Het telefoonnummer vind je op de site en is 24 uur per dag bereikbaar. Daarna wordt je auto opgehaald op een moment dat het jou uitkomt. Je ontvangt direct ook een vrijwaringsbewijs. Je ontvangt in contanten het afgesproken bedrag en vervolgens ben je een sloopauto armer en een mooi geldbedrag rijker. De auto wordt ook voor je afgemeld bij de belasting, dus je bent overal direct vanaf. 

Ontdek de website en verkoop je auto

Via de site vind je meteen ook een overzicht van alle voordelen waar je van profiteert als je je sloopauto gaat verkopen via sloopautoverkopen.com. Verder kun je meteen meer lezen over de gang van zaken. Mocht je meer willen weten, dan kun je dus ook gewoon even contact opnemen via het telefoonnummer op de site en je vragen stellen. 

Lees meer…