Prijs e-sigaret in vergelijking tot een echte sigaret

E-smokershop - Prijs e-sigaretU wilt graag van het roken af, maar de overstap van roken naar niet-roken vindt u veel te groot. In dat geval kunt u ook gebruik gaan maken van de e-sigaret om gaandeweg helemaal te kunnen stoppen met roken. De prijs van een e-sigaret is slechts een eenmalige uitgave. De prijs van een e-sigaret wanneer u deze gebruikt:

  • 1 pakje sigaretten is 1/3 flacon e-liquid. Prijs: 0,88 cent
  • Afschrijving batterij per dag. Prijs: 0,25 cent
  • Afschrijving clearomizer per dag. Prijs: 0,10 cent
  • Kosten coil per dag. Prijs: 0,20 cent

Dit maakt het totaal van de prijs van een e-sigaret op ongeveer 1,43 euro per dag. Wilt u weten waar deze prijs van een e-sigaret precies op gebaseerd is, raadpleeg dan de website voor een uitgebreide uitleg. U kunt al een e-sigaret in huis halen voor nog geen 15 euro. Wilt u weten wat u krijgt voor deze prijs van een e-sigaret, dan moet u beslist even kijken in de webshop van E-smokershop.nl. Hier vindt u overigens ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing wanneer u deze sigaret wilt gaan gebruiken. Wilt u juist meer informatie over het bestellen, kijkt u dan bij de bestelinformatie. U kunt het product van uw keuze gelijk bestellen, zodat u het snel in huis kunt hebben om ermee te gaan starten.

U vindt diverse producten in de webshop en de bijbehorende prijs e-sigaret

Vele mensen hebben al wel eens een sigaret aangeraakt. Ze starten in hun puberjaren met het uitproberen van een sigaret en raken vervolgens snel eraan verslaafd. Ze starten ermee om stoer te lijken tegenover leeftijdsgenoten, waarbij groepsdruk ook een belangrijke rol speelt. Vervolgens blijkt het erg lastig om af te kunnen komen van het roken, ook omdat het zo’n gewoonte is geworden. Veel rokers die roken er eentje wanneer ze net uit bed zijn en onder meer ook in hun pauzes. Collega’s storen zich hier vaak aan, omdat ze te vaak een pauze nemen voor hun verslaving. Het roken is overigens ook echt niet zonder gevaren. Zo bestaat de kans dat een roker kan overlijden aan de gevolgen van longkanker. Overigens is de kans behoorlijk reëel om te maken te krijgen met longkanker. Vroeger rookten veel meer mensen. Ze waren toen nog niet bekend met de gevaren van het roken en niemand was er dan ook mee bezig wat de gevolgen op termijn zouden kunnen zijn. Door de jaren heen is gebleken dat roken echter erg slecht is voor de gezondheid. Tevens is het roken door de jaren heen aanzienlijk veel duurder geworden. De prijs is behoorlijk opgeschroefd om het roken vooral te ontmoedigen, maar de echte rokers laten zich hier natuurlijk niet door afschrikken. Wel is de kans kleiner dan men met roken start, vanwege de hoge kosten. Een pakje sigaretten kost toch al snel 7 euro en dat kan op weekbasis enorm oplopen. Er zijn veel gebruikers die met gemak een heel pakje per dag oproken. In dat geval kost hun verslaving hen met gemak 56 euro per week. Op jaarbasis is het een vreselijk groot bedrag. Dit geld kan beter worden gebruikt voor het betalen van rekeningen, maar er kan ook een riante vakantie van worden betaald. Er bestaan verschillende manieren om van het roken af te komen. De meest voordehand liggende reden is het gewoon stoppen zonder hulpmiddelen. U neemt dan het besluit om nooit meer een sigaret aan te raken en u daaraan te houden. Het volhouden van deze beslissing lukt lang niet iedereen. Om deze reden kunt u bijvoorbeeld een e-sigaret gebruiken om te stoppen. De prijs van een e-sigaret is aanzienlijk goedkoper dan het doorlopend kopen van nieuwe pakjes sigaretten of het roken van shag. U vraagt zich misschien af wat nu eigenlijk de prijs van een e-sigaret is. De prijs van een e-sigaret loopt eigenlijk sterk uiteen. Het is maar net welke eisen u stelt aan een dergelijke sigaret. De prijs van een e-sigaret start vanaf zo’n 15 euro. De prijs van een e-sigaret kan zelfs oplopen tot wel 700.000 euro. Dat is natuurlijk een belachelijk hoog bedrag, wat u echt niet zult willen betalen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u een goed idee krijgen van de prijs van een e-sigaret, dan kunt u het beste even kijken op de website E-smokershop.nl. Hier vindt u niet alleen meer informatie over de prijs van een e-sigaret, u kunt deze hier ook gelijk bestellen. U ziet hier ook een handig rekensommetje hoe voordelig de prijs van een e-sigaret nu werkelijk is ten opzichte van een pakje sigaretten bijvoorbeeld. Zo kunt u zelf bepalen of op financieel vlak al een goed idee is om over te stappen op deze wijze van roken. Er bestaan verschillende soorten e-sigaretten. Wilt u weten welke soort het beste bij u past, dan kunt u gebruik maken van de keuzehulp die u op de website kunt vinden. Natuurlijk zal niet alleen de prijs van een e-sigaret doorslaggevend zijn voor de keuze die u zult maken. Kijk in de shop om een indruk te krijgen van de prijs van een e-sigaret. Kiest u ervoor om een e-sigaret te bestellen, dan hoeft u natuurlijk geen account aan te maken om dit product snel in huis te kunnen krijgen. Het is echter wel aan te raden om een account aan te maken wanneer u de nieuwsbrief wilt ontvangen. U kunt zich op deze nieuwsbrief abonneren om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen.