Pennen

Naast bedrukken is pennen graveren ook een manier om de pen te voorzien van een tekst of logo. Met name voor relatiegeschenken is dit een mooie manier om van een pen een mooi aandenken te maken. Drukwerkdeal beschikt over de moderne technieken om dit uit te voeren bij een bepaald aantal pennen. Hiervoor hebben zij een aparte subcategorie aangemaakt, mocht je dit willen laten uitvoeren. Dit kan gedaan worden op verschillende soorten, maar welk type pen je ook kiest, het zal hoe dan ook een prachtig cadeau zijn. Ten eerste is het al een zeer bruikbaar cadeau. Door de pennen graveren geef je nog iets extra’s eraan, want het straalt ook nog een bijzondere luxe uit. Niet iedereen heeft een pen in bezit waar bepaalde persoonlijke of unieke teksten in zijn gegraveerd. Daarom zal jij of jouw organisatie een goede indruk maken door bepaalde relatiegeschenken voorzien van gegraveerde tekst of logo op de pen. Lees op Drukwerkdeal.nl hoe dit precies werkt en wat je moet aanleveren voor het beste resultaat. Hier zie je ook welke soorten zij aanbieden voor pennen graveren. Goedkope en dure uitvoeringen zijn beschikbaar om mooie graveerwerken in te verwerken. Zo is voor iedere prijs graveren mogelijk.

Hoe werkt pennen graveren?

Het graveren wordt in dit geval in metaal gedaan. De uitvoeringen die beschikbaar zijn voor pennen graveren zijn daarom ook allemaal metaal of ander hard materiaal. Het is behoorlijk secuur werk en dat is gelukkig mogelijk met de techniek die Drukwerkdeal beschikbaar heeft. Zeker als je de pen kiest met de beste kwaliteit, wil jij dat gravering op de mooiste manier wordt uitgevoerd. Helemaal als je een exclusieve uitvoering wilt maken die jij bijvoorbeeld als exclusief geschenk wilt uitdelen. Het zijn niet alleen maar de zilveren uitvoeringen, maar Drukwerkdeal heeft ze zelfs in mooie kleuren beschikbaar. Voorbeelden van uitvoeringen voor pennen graveren zijn:

  • Byron
  • Kerouac
  • Huxley
  • Dickens
  • Bukowski

Een gegraveerde pen biedt nog iets extra’s en de gebruiker zal deze niet zomaar gebruiken. De pen zal een bijzondere plek krijgen. Op een bureau, in de laptoptas of in een etui. Voor speciale gelegenheden zal deze tevoorschijn worden gehaald en dan zal te zien zijn dat jouw organisatie erin is verwerkt. Een prachtige reden dus voor pennen graveren via Drukwerkdeal. Het laat jouw toewijding zien. Aan jouw organisatie en aan jouw klanten door de klasse en stijl die jij ze biedt met jouw geschenk.

Een duidelijke vormgeving

Vanaf 100 stuks geef jij jouw bestelling voor pennen graveren door op Drukwerkdeal.nl. Klik op het model van jouw keuze en lees desnoods de beschrijving in het menu. Hier lees je meer over betreffende materiaal en de uitstraling van de pen. Sluit deze aan bij jouw organisatie, dan ga je door met de samenstelling van jouw bestelling. Als eerste kies je de kleur van jouw pen en daarna hoef je alleen maar het aantal stuks aan te geven voor pennen graveren. Het duurt ongeveer 10 werkdagen voor je ze in huis hebt. Wil je ze sneller ontvangen dan kan je nog kiezen voor een Express levering. Daarbij duurt het 7 werkdagen voor ze bij je geleverd worden. Vervolgens wordt je gevraagd het ontwerpbestand toe te voegen. Controleer de informatiesheet die Drukwerkdeal heeft opgesteld voor deze ontwerpbestanden. Hier staat duidelijk in beschreven waar je aan moet denken en hoe jouw ontwerpbestand eruit moet zien om pennen graveren met de beste kwaliteit te laten doen. Hier zie je ook in een overzicht de materiaalsoort van iedere pen. Het geeft een duidelijke indruk van jouw pen qua afmetingen, kleuren en vormgeving. Bekijk de informatiesheet onder de tab Aanleveren voor het beste resultaat pennen graveren.