Ongediertebestrijding in Nijmegen gezocht voor muizenplaag

Een paar maanden geleden kwam ik erachter dat wij thuis last van muizen hadden. Ik weet dat iedereen wel eens ongedierte in huis heeft en ik vind het vaak geen groot probleem, maar het idee dat er muizen bij ons thuis zijn vind ik erg vervelend. Muizen staan er bekend om dat ze ziekten met zich meedragen en het idee dat ze ons eten opeten vind ik erg vies. Ik kwam erachter toen ik op een ochtend mijn havermout wou pakken en diverse keuteltjes in de voorraadkast zag. Ik schrok meteen en vertelde het mijn vriendin. Mijn vriendin wilde meteen voor ongediertebestrijding in Nijmegen bellen, maar ik stelde voor om eerst alles schoon te maken. Dat weekend gingen we meteen aan de slag om alles goed schoon te maken en voedsel dat niet goed verpakt was weg te gooien. We kochten een aantal potten waar we bijvoorbeeld de havermout in deden, zodat alles goed afgesloten was. Het was een flinke klus en helaas gooien we ook best wat voedsel weg, maar hoopten op die manier dat de muizen niet meer zouden terugkomen. Wij hebben maar aan een kant van het huis buren, omdat wij in een hoekhuis wonen. Ik ging dus ook langs bij mijn buurman om te vertellen over de muizenkeutels en hij vertelde dat hij niets gemerkt had. Hij zei dat hij vele jaren geleden wel dit probleem al eens had en uiteindelijk ongediertebestrijding in Nijmegen had gebeld die het probleem hadden opgelost. Het schoonmaken leek te helpen totdat ik drie weken later mijn vriendin in de keuken hoorde gillen. Ze had een muis gezien en schrok zich een hoedje, we moesten dus was anders doen om de muizen aan te pakken. Ik ging naar de winkel en kocht diervriendelijke muizenvallen. De eerste avond hadden we meteen een muis in een van de vallen en dit bleef de volgende dagen doorgaan, blijkbaar was onze plaag erger dan we dachten. Ik besloot om toch maar voor ongediertebestrijding in Nijmegen te bellen.

Voor ongediertebestrijding in Nijmegen kwamen we terecht bij beestjeskwijt.nl

Mijn buurman gaf ondertussen ook aan dat hij veel muizen had gezien en in overleg besloten we om het probleem samen aan te pakken. Voor ongediertebestrijding in Nijmegen had hij een vele jaren geleden beestjeskwijt.nl gebeld en die hadden goed werk gedaan. We belden dit bedrijf en vertelden ons probleem en maakten een afspraak voor later in de week. Er kwam iemand langs om de situatie te beoordelen en hij ging ook meteen aan de slag. Hij vond uiteindelijk een nest bij de schuur van mijn buurman en er werden een aantal diervriendelijk vallen geplaatst dicht bij het nest. Hij nam ook een kijkje in onze huizen en gaf ons tips om in de toekomst te voorkomen dat we weer problemen zouden hebben. Hij kwam een tijdje later weer terug om te zien of alles geholpen had. De suggesties en vallen hielpen en uiteindelijk hadden we geen last meer van muizen.

  • Voor ongediertebestrijding in Nijmegen raden wij beestjeskwijt.nl aan, omdat:
  • Ze al de volgende dag bij u langs kunnen komen
  • Een eerlijke en duidelijke offerte leveren

Ervaren en gekwalificeerd personeel hebben

Als u ongediertebestrijding in Nijmegen zoekt, dan is beestjeskwijt.nl een bedrijf dat uw problemen kan oplossen. Ze helpen niet alleen bij muizenplagen, maar kunnen helpen vele verschillende soorten plagen. Ze helpen trouwens niet alleen particulieren met hun problemen, maar kunnen ook bedrijven helpen. Als ik ooit weer een probleem heb, dan bel ik dit bedrijf weer voor ongediertebestrijding in Nijmegen

Lees meer…