Hypnotherapie kan klachten verhelpen

hypnose-praktijk - HypnotherapieEr zijn verschillende groepen mensen die klachten ervaren waar artsen geen goede oplossing voor kunnen vinden of waarbij de reguliere behandelmethodes niet aanslaan. Hypnotherapie kan dan een uitstekende oplossing zijn. Helaas is deze manier van behandelen bij veel mensen nog onbekend, waardoor er veel te weinig gebruik van wordt gemaakt. Er wordt heil gezocht in andere oplossingen, die vaak veel meer tijd en geld kosten en ook niet altijd even effectief zijn. Door de grote onbekendheid van hypnotherapie, blijven mensen met klachten rondlopen zonder dat dit eigenlijk nodig is en dat is natuurlijk zonde. Onbekendheid is een reden dat mensen hier geen gebruik van maken, maar ook heerst er vaak een verkeerd beeld van deze behandelmethode. Men ziet het al snel als zweverig en te alternatief en dat is erg zonde. Het kan namelijk een goede behandeling in de weg staan en zo kun je lang aan klachten lijden zonder dat dit nodig is. Verwacht niet dat je arts meteen hypnotherapie voor zal schrijven, want ook in de medische wereld staat nog niet iedereen hier voor open. Maar wil jij graag weten of een dergelijke behandeling jou kan helpen, dan is het zeer de moeite waard om nog even door te lezen en te zien waarvoor het nu allemaal een oplossing kan zijn.

Klachten waarbij hypnotherapie kan helpen

Hypnotherapie kan bij een keur aan klachten voor een oplossing zorgen, vooral bij zaken waarbij het onderbewuste een rol kan spelen. Je kunt dan denken aan:

  • overgewicht
  • stoppen met roken
  • verslavingsproblematiek
  • sociale angst

Wat er in de hypnotherapie gedaan wordt, is het beïnvloeden van je onderbewuste. Mensen met overgewicht weten bijvoorbeeld zelf heel goed dat ze minder zouden moeten eten om af te vallen, maar vaak lukt dit niet. Ze krijgen honger of ze hebben gewoon zin in iets lekkers. Heel begrijpelijk, maar tegelijkertijd in veel gevallen ook goed op te lossen. In de therapie wordt je onderbewuste beïnvloed, er worden suggesties ingeprent, bijvoorbeeld dat je geen honger hebt of dat je niet van chocola houdt. Na slechts twee of drie behandelingen zul je al een groot resultaat merken. Je zult minder gaan eten, je zult minder de neiging hebben om te snaaien. Hypnotherapie werkt dus snel, is daardoor goedkoop en ook nog eens helemaal zonder risico’s. Ervaar jij klachten op de gebieden die net genoemd worden, dan is het dus zeker de moeite waard om een dergelijke behandelmethode eens te proberen. De kans is zeer groot dat je er bij gebaat bent!

Ruime ervaring bij De Hypnose Praktijk

Heb jij al heel veel pogingen gedaan om te stoppen met roken, maar blijkt niets te werken en blijft de lokroep van de sigaret te sterk? Of zou jij graag minder willen eten, maar lukt dit niet en overweeg je daarom een maagband? Ga eerst eens naar De Hypnose Praktijk en vraag hen of hypnotherapie in jouw situatie behulpzaam zou kunnen zijn. Zij kunnen door behandeling bijvoorbeeld een virtuele maagband aanleggen. Dit klinkt wat merkwaardig, maar blijkt in de praktijk zeer effectief te zijn en voor flink gewichtsverlies te zorgen. Op de website van deze praktijk vind je een uitgebreid overzicht van alle aandoeningen waarbij zij hypnotherapie al succesvol hebben ingezet en ook kun je er ervaringen van andere patiënten lezen. Je zult merken dat meer dan negentig procent van de mensen die door hen behandeld is, zeer gebaat is bij de therapie. Doordat De Hypnose Praktijk enkel werkt met ervaren therapeuten, kun je er zeker van zijn dat je een goede behandeling krijgt en dat zij de ervaring hebben om een zo goed mogelijk behandelplan voor hypnotherapie voor jou op te stellen.