Goed alternatief voor een recruiter biotech: SIRE Life Sciences

SIRE Life Sciences is het geschikte wervings- en selectiebedrijf indien je op zoek bent naar experts op het gebied van biotechnologie, levenswetenschappen, farmacie, levensmiddelen en agricultuur. SIRE Life Sciences opereert in een niche wat zijn positie erg sterk maakt. Onlangs waren wij voor een groot farmacologisch bedrijf op zoek naar een biotechnoloog. Toen hebben we een specifieke functieomschrijving uitgeschreven en gepubliceerd op de website van SIRE Life Sciences. Deze organisatie is gespecialiseerd in vakgerichte experts vinden en koppelen aan niche vakgebieden. De recruiter biotech is direct aan de slag gegaan nadat we ons voorstel en functieomschrijving hadden ingediend. Het voordeel was dat ze direct met je mee denken en helpen om de omschrijving aan te scherpen. Zo stelde de recruiter biotech specifieke vragen waardoor het ook voor ons als werkgever duidelijker werd waarnaar we op zoek gingen. Doordat het ook experts zijn, de werknemers van SIRE Life Sciences, op het gebied van farmacie en gezondheidszorg kunnen ze zich direct in de opdrachtgever verplaatsen. Waar andere wervings- en selectiebedrijven soms problemen hadden met het begrijpen van hetgeen we zochten, wist de recruiter biotech van SIRE Life Sciences exact wat we nodig hadden. Dit is een enorm pluspunt van het samenwerken met SIRE Life Sciences. Je kunt je het werven en selecteren van nieuwe werknemers met een gerust over laten, want ze weten waar ze het over hebben. Het zijn absoluut experts met vakkennis. Daarnaast vond ik het persoonlijk een voordeel dat ze ook marktleider zijn in de levenswetenschappen industrie. Een aantal andere voordelen zijn dat ze beschikken over 50.000 unieke bezoekers per maand in de levenswetenschappen sector. Ze zijn ook goed op de hoogte van de kracht van social media en online marketing. Hierdoor wordt een openstaande vacature ook gedeeld met een groot onlinenetwerk via social media. Hiermee bereiken ze ongeveer 1 miljoen professionals. Daarnaast wordt je vacature ook gedeeld met 90 andere job boards die gelieerd zijn aan deze specifieke industrie. Het is dus geen willekeurige keuze van andere databases. SIRE Life Sciences, ofwel de recruiter biotech, selecteert zijn partners op een weloverwogen manier.

Recruiter biotech

Het is duidelijk dat er een doordachte strategie schuil gaat achter het bedrijf SIRE Life Sciences. Het is meer dan een recruiter biotech zo specialiseren ze zich in allerlei andere functies. Ze beschikken over een database met ruim 6000 actieve CV’s. Dit zijn wederom geen willekeurige CV’s, maar bestaan alleen uit relevante levenswetenschappen CV’s. Ze nodigen kandidaten ook direct uit. De applicatie beschikt over de laatste technologische toepassingen. Dit heeft het grote voordeel dat je heel doelgericht en specifiek zoekopdrachten kunt uitvoeren. Hierdoor ontstaan dus alleen de beste resultaten. Indien je als bedrijf op zoek gaat naar een CV betaal je alleen voor de eerste keer dat je een specifiek CV bekijkt. Daarnaast verstrijkt je toegang nooit. Dus eenmaal toegang is altijd toegang.

Samenvatting

Een aantal pluspunten op een rijtje:

Op deze manier krijg je waar voor je geld. Je kan specifiek op zoek gaan naar de beste oplossing voor jou bedrijf of instantie. De werknemers, waaronder de recruiter biotech, denkt met je mee en komt altijd met een passende en maatwerk geleverde oplossing. Indien je op zoek bent naar ruim 6000 CV’s in de levenswetenschap sector en je alleen de beste experts in huis wilt halen, dan raad ik je aan contact te zoeken met +49 (0)4079769141.