Een glazenwasser in Hengelo inhuren

Sinds twee maanden wonen mijn vriendin en ik in ons nieuwe appartement in Hengelo. We hadden hiervoor een klein huisje in een dropje in de buurt van Hengelo, maar we wilden graag hier gaan wonen. We vonden Hengelo altijd al een leuke stad en kwamen hier graag. In Hengelo is veel meer te doen dan waar wij eerst woonden en nu kunnen we gemakkelijk naar een restaurant, of een kroeg als wij dat willen. We zijn hier ook gaan wonen, omdat het makkelijker is met ons werk. Wij werkten allebei al in deze stad en nu kunnen we gemakkelijk met de fiets, of het openbaar vervoer naar ons werk. Tot nu toe bevalt het wonen hier erg goed. Ons appartement staat op de 4de verdieping en is iets kleiner dan het huis dat wij hadden. Het is een erg mooi appartement en nog niet zo oud, we konden gelijk intrekken zonder iets te verbouwen. We hadden er van te voren niet over nagedacht, maar er zitten ook een aantal nadelen aan wonen in een appartement. We hebben een lift in het complex, maar die deed het een weekend niet. Wij vinden het niet erg om trappen te lopen, maar met veel boodschappen is dat niet gemakkelijk. Een ander nadeel is de ramen lappen, dit kunnen we niet meer zelf doen en daarom hebben we een glazenwasser in Hengelo ingeschakeld. In onze oude huisje deden wij dit altijd zelf, ook voor de ramen op de andere verdiepingen. Mijn vriendin deed het beneden en ik met de trap boven. Maar nu wonen we te hoog en kunnen we het niet meer zelf doen. We moesten hierdoor een glazenwasser in Hengelo inhuren. Gelukkig vonden we een glazenwasser in Hengelo die niet zo duur is.       

Een glazenwasser in Hengelo via Reerink schoonmaak & onderhoud

Online zochten we naar glazenwassers in de buurt. We vonden een aantal bedrijven en vroegen aan hun hoe ze te werk gaan en wat de prijzen voor het wassen zijn. Wij hebben slechts 3 ramen die we willen laten lappen, de rest kunnen we zelf doen. Een paar bedrijven rekenden een erg hoog bedrag voor het wassen. Waarschijnlijk rekenden zij hoge voorrijkosten en is 3 ramen wassen niet de moeite waard. Een ander bedrijf was goedkoper, maar alleen als we direct een jaarcontract afsloten. Wij wilden graag eerst ervaren hoe het was en het liefste geen contract afsluiten. We vonden gelukkig ook het bedrijf Reerink schoonmaak & onderhoud, dit is een groot bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt. Via hun website https://www.reerinkschoonmaak.nl/glazenwasser-hengelo/ namen we contact op met dit bedrijf. We vertelden dat we een glazenwasser in Hengelo zochten, dat we op de 4de verdieping wonen en slechts een paar ramen hebben om schoon te maken. Gelukkig was dit geen probleem en ze konden al snel een glazenwasser in Hengelo sturen. We hoefden niet direct een contract af te sluiten en de prijs voor het wassen was niet duur.

Een professionele schoonmaker

De eerste keer had de glazenwasser in Hengelo er goed schoongemaakt en we waren erg onder de indruk. De ramen waren erg schoon en ook de raamkozijnen werden schoongemaakt. De glazenwasser in Hengelo kwam op het afgesproken tijdstip langs en was snel klaar met de ramen. Er werden professionele producten gebruikt en hiermee worden de ramen schoner, dan dat wij ze zouden kunnen maken. We gaan in de toekomst vaker gebruikmaken van een glazenwasser in Hengelo van Reerink.

  • Ze hebben professionele glazenwassers
  • Ze rekenen een goed tarief
  • Ze helpen particulieren en bedrijven
  • De ramen worden erg schoon