Coach in Rotterdam; een moderne wereld

Hoe zullen we over vijftig jaar terugkijken op deze tijden van verandering, sociale media? Dat is een vraag die interessant is om jezelf te stellen omdat het je – al is het maar voor even – een helikopter view geeft over het leven dat we op dit moment met zijn alle leiden. We mogen deze tijden gerust als ‘turbulent’ omschrijven en dat is dan bepaald geen ‘overstatement’. Technische ontwikkelingen, sociale media, de snelheid waarmee dingen veranderen; het is voor een mens haast niet bij te houden. Je zult in deze turbulente tijden maar twintig zijn, of dertig! Het Groeiatelier richt zich op deze kwetsbare groep twintigers en dertigers die het hoofd moeten bieden aan een soms te snel veranderende wereld. We worden meer dan ooit blootgesteld aan prikkels via het internet. Op iedere hoek van de straat wordt wel ergens reclame voor gemaakt en we nemen al die informatie onwillekeurig op. Waar laten we het allemaal? Dat weet niemand. Wat we wel weten is dat mensen stress ervaren. Een coach in Rotterdam kan jong volwassenen helpen om meer inzicht te krijgen in het leven. Meer dan ooit hebben twintigers en dertigers last van zogenaamde ‘burn out’ verschijnselen. Waarover kan er allemaal gepraat worden tijdens gesprekken met een coach in Rotterdam?

  • Wat is de oorzaak van de automatische gedachtestroom
  • Wat zijn de stappen die je kunt zetten naar een rustiger gevoel
  • Wanneer en waar zijn mijn gevoelens van onrust begonnen
  • Wat zijn nu eigenlijk mijn dromen en hoe realiseer ik deze
  • Ben ik wel op de plek waar ik moet zijn en zo niet, waar wil ik zijn

Coach Rotterdam; praat

Praat! Praat wanneer dingen je dwars zitten, want praten helpt om je hart te luchten. De binnenvetter is geneigd om dingen voor zichzelf te houden, maar het zijn juist vaak deze mensen die last hebben van gevoelens van onrust. Het plaatsen en ordenen van de gedachten kan je doen met een objectieve coach in Rotterdam. Woon je in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam, dan is het zeker een goed idee om eens contact op te nemen wanneer je al langere tijd last hebt van gevoelens van onrust en je graag wilt praten met een coach in Rotterdam die met je meedenkt over wat de juiste stappen zijn. Wat zijn jouw dromen en streef je die dromen met wat je nu aan het doen bent eigenlijk wel na? Heb je eigenlijk wel een droom of laat jouw manier van leven zich juist kenmerken door het niet hebben van een specifieke droom maar door het hebben van een instelling of een bepaalde filosofie. Er zijn zo veel manieren om in het leven te staan en het is zoeken naar wat voor jou de beste manier is. Het geluk vinden is een fabeltje, want het leven is een optelsom van verassingen, momenten van geluk en teleurstellingen. Wel kun je het geluk benaderen en voor een staat van zijn zorgen waarin er veel gelukmomenten bestaan. Een coach in Rotterdam zal samen met jou kijken naar wie jij bent en natuurlijk ben jij het zelf die de antwoorden zal vinden, want niemand zal keuzes voor jou maken. Dat moet je helemaal zelf doen. Er zijn wel bepaalde manieren om bijvoorbeeld productiever te worden. Heb je al langere tijd het gevoel dat je maar veertig procent bereikt van wat je zou kunnen bereiken? Waar heeft dat mee te maken? Ben je wel streng genoeg voor jezelf of ben je juist te streng voor jezelf? Zoek het uit met een coach in Rotterdam!

Unieke mensen

We zijn allemaal anders en dat maakt dat er voor ons allemaal ook weer andere valkuilen zijn om in te trappen, maar als we weten wat die valkuilen zijn, kunnen we er in het vervolg omheen lopen. Wellicht staan we er soms nog even bij stil, om over de rand te kijken, maar er in trappen is niet meer nodig. Het leren kennen van je eigen patronen is een groot deel van genezing. Hoe meer zelfinzicht, hoe beter je waarschijnlijk ook in staat bent om de juiste keuzes te maken en hoe makkelijker het wordt om vooruit te kijken en in te schatten wat dingen zullen doen en welke dingen waarschijnlijk wel en welke dingen waarschijnlijk niet voor je werken. Praat over wat je bezighoudt, positief en negatief, want je kunt het maar gezegd hebben. Delen doe je met een coach in Rotterdam. Tijdens het eerste gesprek met een coach in Rotterdam zullen we eerst in kaart brengen wat de problemen zijn die nu aan de oppervlakte spelen. Vaak uiten die zich in hele praktische dingen. De coach in Rotterdam kan verschijnselen snel en makkelijk herkennen en er mee aan de slag gaan. Ga het gesprek aan met een coach in Rotterdam. Van de een op de andere dag kunnen ze niet meer verder. Om te zorgen dat het zo ver niet komt is het als twintiger of dertiger met problemen een goed idee om een coach in Rotterdam in de arm te nemen om de gedachten samen met een coach in Rotterdam op een rijtje te krijgen. Neem contact op met een coach in Rotterdam bij het groeiatelier waar twintigers en dertigers terecht kunnen bij de juiste coach om meer te leren over jezelf. Kies voor jezelf en kies voor het gesprek. Ga de dialoog aan met iemand die objectief is.