Ben je op zoek naar originele cadeaus per post?

Is er binnenkort iemand jarig bij wie je helaas niet langs kunt gaan? Of geeft een vriend een feestje op een dag dat je niet kunt? Dan kun je natuurlijk ook wat originele cadeaus per post opsturen, via The Browniebox bijvoorbeeld. In deze webshop kun je, zoals de naam het al aangeeft, verse brownies bestellen in allerlei smaken. Deze brownies worden vervolgens in een leuk brievenbusdoosje verpakt en verzonden naar degene die je wilt verrassen. Als jij iemand bent die altijd originele cadeaus weet te vinden, maar je kunt dit keer niet zelf aanwezig zijn bij een feestje dan zijn deze brownies per post natuurlijk de ideale optie. Zeker als de jarige houdt van chocola! En het leuke is: Je kunt zelf de samenstelling van de box kiezen. Je kunt zowel kiezen voor een box met één en dezelfde smaak als voor een browniebox met meerdere smaken. Je hebt in dat geval de keuze uit onder andere de volgende smaken:

  • Brownies met pindakaas smaak
  • Brownies met diverse soorten noten
  • Brownies met Oreo koekjes
  • Brownies met extra veel chocolade erin
  • Brownies met stroopwafel smaak

Dit is nog slechts een deel van het complete aanbod brownies die je in deze webshop kunt bestellen. Voor het volledige aanbod kijk je het beste even op hun website. Je kunt deze lekkernijen natuurlijk als originele cadeaus bestellen en laten bezorgen bij iemand die je wilt verrassen, maar veel mensen bestellen ze ook gewoon voor zichzelf.

Originele cadeaus voor verre vrienden

Het leuke aan originele cadeaus per post versturen is dat je er mensen mee kunt verrassen die je niet zo vaak ziet. Als je hun adres hebt dan kun je in deze webshop brownies per post bestellen en deze laten bezorgen wanneer je maar wilt. Je kunt er zelfs een persoonlijk kaartje bij laten doen, wat ze in veel gevallen met de hand schrijven. Op die manier maak je het pakketje nog persoonlijker, en kun je het aan de hand van de boodschap aanpassen aan de reden waarvoor je het opstuurt. Als je deze originele cadeaus voor een bruiloft stuurt dan moet er immers een andere boodschap bij dan voor wanneer iemand ziek is.

Brownies bestellen voor een feestje

het idee achter deze webshop is dat mensen gemakkelijk de brownies als originele cadeaus kunnen versturen naar vrienden of familie. Maar ze krijgen ook regelmatig orders van mensen die ze gewoon op een feestje willen serveren. Als je zelf niet zo’n held in de keuken bent en je wilt geen taart kopen omdat je daar niet van houdt, dan kun je dus ook gewoon brownies per post bestellen. Deze kun je zowel allemaal in dezelfde smaak laten leveren als in een box met allerlei smaakjes door elkaar. En deze worden vers voor je gebakken en vervolgens bij je thuis afgeleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is ze zelf op een mooi bordje of plateau aan je gasten te serveren, en hopen dat je zelf originele cadeaus voor je verjaardag krijgt. De brownies zullen gegarandeerd in de smaak vallen, want als ze ergens precies weten hoe ze ze moeten bakken dan is het wel bij The Browniebox.