Afvallen met hypnose: Hoe werkt dat?

Heb jij echt alles al geprobeerd om af te vallen maar ontbreekt het je simpelweg aan wilskracht en doorzettingsvermogen? Heel lastig, maar daar is zeker iets aan te doen. Afvallen met hypnose bijvoorbeeld, via een van de therapeuten van hypnose-praktijk.nl. Er is namelijk altijd een reden voor dat het je niet lukte om jouw dieet (of gezonde leefstijl) aan te houden, en met behulp van hypnose kun je daar achter komen. Je hebt bijvoorbeeld in het verleden een trauma meegemaakt waardoor je jezelf onbewust met die extra kilo’s wilt beschermen. Of je gelooft simpelweg niet dat je kunt afvallen. Veel mensen die afvallen met hypnose merken tijdens de sessies dat ze onbewust vinden dat ze het verdienen om zo zwaar te zijn, alsof ze zichzelf straffen voor iets wat in het verleden is gebeurt. Dit kan voortkomen uit een groot gebrek aan zelfliefde, maar ook uit een traumatische gebeurtenis. Wat de onbewuste reden ook is dat jij te zwaar blijft en je dieet maar niet volhoudt, afvallen met hypnose is ontzettend effectief. Juist doordat je werkt aan je onderbewuste overtuigingen ga je in het dagelijks leven merken dat je ineens veel sterker staat. Het is lastig uit te leggen hoe het precies werkt, maar het komt op het volgende neer:

Hoe werkt afvallen met hypnose?

Als je onder hypnose gaat dan kom je als het ware in een heel ontspannen staat van zijn. In deze staat van zijn kun je gemakkelijker bij jouw onbewuste overtuigingen en ervaringen uit het verleden. De hypnotherapeut zal suggesties doen, maar jij ‘ziet’ zelf wat belangrijk is en wat er naar boven mag komen. Onder begeleiding van de therapeut ga je als je wilt afvallen met hypnose deze ervaringen, trauma’s of overtuigingen elimineren. Er worden nieuwe overtuigingen voor in de plaats gezet, die jou in je dagelijks leven helpen bij het afvallen. Je gaat werken aan je zelfvertrouwen en jezelf volledig accepteren zoals je bent. En als je jezelf meer respecteert en van jezelf houdt dan wordt het ook makkelijker om nee te zeggen tegen dat stuk taart. Dat is de reden dat afvallen met hypnose zo goed werkt. Jouw onbewuste werkt je dan namelijk niet meer tegen. 

Wat kun je allemaal met hypnose bereiken?

Nu je weet dat afvallen met hypnose goed mogelijk is ben je natuurlijk ook benieuwd naar wat je nog meer met hypnose kunt bereiken. Omdat heel veel problemen hun oorsprong vinden in onbewuste trauma’s of negatieve overtuigingen over jezelf kan hypnose bij ontzettend veel klachten helpen, zoals:

  • Moeite hebben met stoppen met roken
  • Slecht kunnen slapen (bijvoorbeeld door veel piekeren)
  • Een heel laag zelfbeeld hebben
  • Angsten of fobie├źn voor specifieke dingen hebben

Vaak zijn enkele sessies al genoeg om resultaten te boeken, in je denkwijze althans. Als je namelijk wilt afvallen met hypnose dan heb je natuurlijk meer tijd nodig om je doel te bereiken. Je beschikt echter wel al over de juiste mindset en het vertrouwen in jezelf, en daardoor wordt het veel makkelijker om gewicht te verliezen. Probeer het eens, want baat het niet dan schaadt hypnose zeker niet.